Saturday, 2 November 2013

VIDEO EKSKLUSIF #PRKSgLimau !! BUKTI CALON PAS PROKSI PHAHROLRAZI DI SG LIMAU !! [ RAKAMAN AUDIO ]

Sebelum PRU13 kita dikejutkan dengan krisis Pas Kedah yang amat dasyat sehingga pentadbiran Pas diketuai oleh Arwah Ust Azizan goncang gara gara dikhianati oleh orang orang kanannya sendiri..

Ianya berpunca daripada sikap tamak haloba Phahrolrazi dan kuncu kuncunya yang gagal memperoleh projek dari arwah Ust Azizan dan menolak untuk dilantik menjadi EXCO.. Krisis itu menyebabkan Pas pusat terpaksa campur tangan sehingga pentadbiran Pas Kedah dikawal oleh PEMANDU..

Lepas pada itu timbul pula rakaman audio Pas Kuala Kedah yang dikepalai oleh Phahrolrazi, mahu menjatuhkan arwah di Sg Limau bagi membolehkan naib Ydp Pas Kuala Kedah iaitu Nasir Mustafa dapat dilantik menjadi EXCO..Dan pada saat PRU lalu juga Phahrolrazi dan Dr Ismail sabotaj majlis pelancaran manifesto Pas [ KLIK ]

Kini selepas kematian arwah Ust Azizan, Pas meletakkan Azam Samat pada mulanya di canang seluruh penduduk Sg limau bahawa calon Pas ini merupakan anak didik kepada arwah sehingga tepaksa guna gambar superimpose semata mata mahu menunjukkan bahawa arwah cukup rapat dengan calon..

Tetapi pada hakikatnya, tiada satu pun gambar peribadi calon Pas bersama arwah dikeluarkan.. Lihat video eksklusif dibawahBACA ARTIKEL ARTIKEL DIBAWAH

ALLAHYARHAM UST AZIZAN PALING DIBENCI PEMIMPIN PAKATAN

#PRKSgLimau !!! CALON PAS BUKAN SEDARA ARWAH AZIZAN TETAPI SEPUPU KEPADA PHAHROLRAZI !!!!

PANASS !!! !! CALON PAS #PRKSgLimau KAKI TEMBERANG !!

PANASSS #PRKSgLimau !!!! PHAHROLRAZI MENGAKU DUA PUPU DENGAN CALON PAS !!!!


INGAT !!! SATU UNDI UNTUK AZAM SAMAT= SATU UNDI UNTUK PHAHROLRAZI

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

REJIMEN PEJUANG MAYA DIRAJA

Popular Posts

Followers

Blog Archive