Wednesday 10 September 2014

CALON BN #PRKPENGKALANKUBORTPM siang tadi mengumumkan MAT RAZI MAT AIL, AJK UMNO Bahagian Tumpat,49 tahun, sebagai calon BN untuk PRK DUN Pengkalan Kubor.

MAT RAZI B.MAT AIL
PENOLONG PEG.PPD TUMPAT PENGURUSAN SKOLAH.
- isteri Khairos bt husin guru sk. simpangan tmpat.

- Kelulusan BA(Hons)Sejarah& persuratn melayu UKM (1999) maktb perguruan sultan abdl halim kedah(1988)

- Anak 6 org(3 lelaki 3 perempuan)Ank 1zamir(uitam kos Art& Design) 2.nur izati(uia bhsa arab)3.aizat(maahad tmpat)4.nur zahirah(maahad tahfiz tanah merah)5.nur maisarah dan zulfahmi(sk smpgn).

TAHNIAH DAN PADAN MUKAAku nak ucapkan setinggi tinggi penghargaan kepada hakim yang mengendalikan kes Seorang penyelia tapak pembinaan yang dipenjara oleh selepas mengaku bersalah atas tuduhan membuat komen menghina Nabi Muhammad SAW dan Islam menggunakan Facebook, Jun lalu.

Dan selepas ini diharapkan supaya denda kepada si penghina macam ini lebih berat.Bukan apa, jumlah setahun belum cukup untuk mengajar spesis seperti ini untuk hormat kepada bangsa dan agama lain..

Monday 8 September 2014

BIMBANG AKTA BARU TIDAK DAPAT MEYAKINI RAKYAT


Dalam kenyataan terbaru YAB Dato' Seri Hj Mukhriz Tun Mahathir berkenaan isu MANSUH AKTA HASUTAN 1948' dan digantikan dengan akta baru (AKTA KEHARMONIAN NASIONAL), YAB Dato' Seri bimbang KEBERKESANAN akta baru agak lemah berbanding AKTA HASUTAN 1948 dan ianya tidak dapat meyakini rakyat bahawa akta baru lebih baik dari Akta Hasutan 1948.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

REJIMEN PEJUANG MAYA DIRAJA

Popular Posts

Followers

Blog Archive