Thursday, 31 October 2013

#PRKSgLimau !! KETUA PEMUDA PAS KEDAH MUNAFIK !!!Semalam si doremon a.k.a eX Yb Demam buat sidang media kononnya nak mendesak YAB MB minta maaf kat penduduk Sg Limau bagi mengikut langkah YAB TPM dalam masa yang sama dia nak hantar memo kat Tuanku Sultan Kedah sebab BN salah guna dewan orang ramai untuk jentera parti..Itulah modal kempen yang ada pada Pemuda Pas Kedah... Memang tak ada kualiti langsung isu yang dibawa.. Sebab semasa TPM membuat lawatan ke sekolah pondok Bukit Choras, si doremon ni anggap perkara ini (permohonan maaf) tidak akan dipanjangkan selepas mendengar sendiri permohonan maaf dari TPM.. DIa sendiri kata benda ini selesai dan tidak akan dipanjangkan..Alih-alih semalam, dia buat sidang media pulak desak YAB MB pun minta maaf kat penduduk SG LImau.. Dah kata selesai kenapa nak panjangkan lagi??

Ini video bukti si KP Pas Kedah ni cakap..Lepas tu nak hantar memorandun kat Tuanku Sultan Kedah, sebab BN salah guna dewan orang ramai untuk tujuan politik.. Tapi masa Pas jadi kerajaan dulu semua dewan orang ramai diguna untuk tujuan politik depa...BN tak pernah pun hantar memorandum kat Tuanku Sultan..

Janganlah jadi bodoh nak cari isu isu murahan macam ni.. Kalau nak up diri pun cari isu lebih kuat..

2 comments:

Anonymous said...

Macam nak pecah kimpin didalam mesjid,itu bukan salah guna mesjid ke. sampai kena tegur oleh Sultan Selangor.

Anonymous said...

Ini apa yang Azeez kata bila Astro Awani interview ;

"Susu pekat tersebut adalah untuk kegunaan jentera pilihan raya kecil yang berkampung di Rumah Baling. Saya tidak tahu bagaimana ia boleh terlepas." jelas Datuk Abdul Azeez Abdul Rahim ketika dihubungi Astro AWANI.

Susu pekat tersebut dikesan telah pun luput tarikhnya pada 26 Oktober yang lalu dan ianya dikatanya mengejutkan penerima berkenaan. Tambah Azeez lagi,

"Sekiranya susu pekat tersebut telah pun luput tarikh, buangkan saja. Ia bukannya untuk dijual. Lagipun secara teknikal barangan dalam tin walaupun telah luput tarikh ia masih boleh digunakan dalam tempoh dua minggu lagi."


Punya nak menegakkan benang yang basah Azeez bagi macam-macam alasan . Tak sakit hati ke ? Dia siap kata kalau susu tamat tempoh buang saja , soal nya pasal buang atau tidak , ni buat apa lu nak aniaya orang-orang kampung dengan tak periksa lebih dahulu tarikh luput ? Nak glamour pun berpada-pada lah ... nak tunjuk lu warak , bantu orang-orang miskin , dan macam-macam propa la, lu ingat orang tak tau ka dengna lakonan. Sudah-sudah lah Azeez , ramai yang sebenarnya makin meluat bila lu dapat jadi Pengerusi Tabung Haji tu ... lu jilat PM kuat, bukan orang tak tau..

http://no2azeezrahim.blogspot.com/2013/10/azeez-rahim-walaupun-telah-luput-tarikh.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

REJIMEN PEJUANG MAYA DIRAJA

Popular Posts

Followers

Blog Archive