Saturday 3 December 2011

PANAS!! ADA PEMIMPIN PAS KEDAH KAKI JUBOQ??Isu ni panass.. Mc baru dapat dari orang yang bekerja dari pejabat rasmi kerajaan Kedah, Wisma Darulaman. Kisahnya ada pimpinan Pas yang bekerja dikalangan MB Kedah ni kaki main belakang. Alaa.. lebih kurang macam Anwar juga la. Tapi dia ni test dia lain sikit. Walaupun kaki main belakang, namun dia ni pandai cover line. Pondan-pondan di sekitar Alor Setar ni tidak diusiknya. Mungkin dia takut kantoi.

Mengikut maklumat yang Mc dapat, mamat ni sering ke seberang sana (Thai) untuk melepaskan nafsu amarahnya. Mungkin sejak Pas menghalalkan liwat bini, mamat ni dah ketagih dan cuba mencari kunyit baru. Akhirnya terjebak dan mendapat simptom yang sama seperti Anwar Ibrahim.

Pada mulanya kabar angin yang tersebar Mc tak pedulikan sangat. Namun setelah di confirmkan sendiri oleh orang Pas. Mc pun terpanggil untuk menaip dan membayangkan jenis manusia kaki suntut yang menghuni didalam parti yang mengaku Islam.

Dia ni jenis manusia takut dengan manusia, tapi tak takut dengan Allah. Dia tak berani buat benda jijik tu di Kedah, dia sanggup ke Siam (Thai).

Macam mana la pimpinan Pas Kedah boleh biarkan orang macam ni berada didalam pimpinan Pas negeri? Takkan la tak tahu sedangkan kami yang kat luar ni pun tahu.

Atau sememangnya jadi ahli Pas ni dosa pahala sudah tidak penting kerana mereka dijanjikan syurga oleh Nik Aziz, maka segala dosa zina dan maksiat pun terhapus, janji dia orang Pas!!

pmk ambik cerita dari bloc mctheory SINI


PMK
Cayalah MC,kasi bongkar sampai dia jawab

HENTAM SAMPAI HANGGIT!! FITNAH JAHAT TERHADAP PEMIMPIN UMNO


Ds Zambry menceritakan bagaimana suara keadilan melakukan fitnah jahat kepada beliau sehingga beliau memenagi kes saman fitnah tersebut..ikuti penjelasan dari beliau

pmk
fitnah makanan harian mereka
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

REJIMEN PEJUANG MAYA DIRAJA

Popular Posts

Followers

Blog Archive