Saturday 7 January 2012

LIVE!! TOK HIM BUAT KACAU DI ALOR STAR

pertubuhan pribumi perkasa membuat laporan polis terhadap kerajaan negeri kedah berkenaan isu madrasah salihiah


Published with Blogger-droid v2.0.2

KASI PANAS! SIAPA EXCO KEDAH KAKI PUKUL KAYU GOLF DI OSTOLIA

MTK dapat cerita dari sumber yang boleh dipercayai.depa duk habaq la ni dah ada ramai orang orang pas terjebak dalam game internasionale ni.


tapi yang syoknya main sampai ke ostolia,jakarta..sakan betui puak lebai lebai ni.nak main tempat yang ada clas.yang dalam negara takmau p main.takut rakyat tau yang dia duk perabih duit kerajaan.


siapa adun merangkap exco tu.??haha nanti mtk akan dedahkan siapa dia.


Published with Blogger-droid v2.0.2

Friday 6 January 2012

KASI PANAS!! PERHIMPUNAN MAHASEWEL DAN BEBAS 901 ADALAH HARAM - Ustaz Fathul


Terbaik Ustaz.. kasi hentam budak tak cukup akal tu.

BIADAP!!!! ANJING BELAAN ANWAR MENYALAK DI BANGUNAN UMNO ALOR STAR

ANJING BIADAP MENYALAK

TERBUKTI PAS SEMAKIN LEMAU!!!
DALAM Islam antara perkara yang paling dituntut adalah melakukan kebaikan dan mengelakkan sebarang tindakan yang boleh mendatangkan kemudaratan kepada umat.

Sebab itulah Allah SWT memberi peringatan melalui firman-Nya dalam surah Al-Asr yang bermaksud;

''Demi Masa! Sesungguhnya manusia itu dalam kerugian, kecuali orang-orang yang beriman dan beramal soleh dan mereka pula berpesan-pesan dengan kebenaran serta berpesan-pesan dengan sabar.''

Persoalannya, apakah ayat ini akan menjadi pegangan kepada pemimpin dan penyokong Pas apabila mereka turun ke jalanan pada 9 Januari ini?

Yang anehnya, mereka turun bukan untuk mempertahankan Islam, mereka berarak bukan bagi membantah usaha memurtadkan orang Islam dan sudah pasti mereka berhimpun bukan untuk mempertahankan pemimpin mereka.Tetapi penyokong Pas berbuat demikian adalah untuk mempertahankan Datuk Seri Anwar Ibrahim yang akan mengetahui nasibnya dalam kes tuduhan meliwat bekas pembantu peribadinya, Mohd. Saiful Bukhari Azlan.

Apakah Pas lupa dalam keghairahan mereka menyokong Anwar, pemimpin PKR tersebut sudah secara terbuka menyatakan, ''Apabila Pakatan Rakyat memerintah kerajaan Pusat, sesekali tidak akan melaksanakan undang-undang Islam ataupun mengubah undang-undang persekutuan untuk merealisasikan undang-undang hudud Islam.''

Atau mungkin Pas sudah tidak kisah dengan kenyataan Anwar itu kerana parti tersebut kini telah meninggalkan perjuangan negara Islam dan beralih kepada negara berkebajikan, justeru soal hukum hudud dan melaksanakan undang-undang Islam tidak perlu difikirkan lagi.

Oleh itu, bukanlah sesuatu yang menghairankan apabila sekali lagi seperti mana perhimpunan haram sebelum ini Pas bersedia 'diperkudakan'.

Mungkin Pas ingin menunjukkan kesetiaan berikutan kesepakatan yang sudah dicapai dengan PKR dan DAP, maka apa yang kedua-dua parti itu putuskan maka Pas ikut sahaja, tanpa bantahan.

Tetapi wajarkah Pas yang mempunyai ramai alim-ulama menggalakkan satu perbuatan yang boleh mencetuskan huru-hara dan mendatangkan kemudaratan kepada masyarakat.

Kenapakah mereka tidak beramai-ramai mengadakan solat hajat bagi meminta petunjuk Allah SWT dalam menghadapi isu Anwar ini? Bukankah selama ini solat hajat seolah-olah sudah dilihat menjadi 'alat' kepada Pas bagi mencapai tujuan politik mereka?

Kalau betul Pas yakin Anwar tidak bersalah seperti mana dipertegaskan oleh Mursyidul Amnya, Datuk Nik Aziz Nik Mat, kenapakah selama ini Pas tidak memainkan peranan menyuruh Anwar melakukan sumpah laknat? Kenapakah apabila Mohd. Saiful Bukhari bersumpah, pelbagai kenyataan mereka buat bagi menolak 'pembelaan diri' pemuda tersebut?

Kenapakah selama ini Pas tidak berusaha 'menyucikan' Anwar termasuk membuat solat hajat agar pemimpin pujaan mereka itu tidak perlu dihadapkan ke mahkamah? Kenapa Pas tidak pertimbangkan fakta benarkah Anwar dianiaya, dan tak kan mereka tidak tahu doa orang teraniaya tiada hijab dengan Allah SWT?

Jelaslah penglibatan Pas dalam demonstrasi haram melalui kempen Bebas Anwar 901 itu bukan soal menegakkan keadilan, menentang kemungkaran atau memperjuangkan kebenaran tetapi segala-galanya kerana politik!

PANAS!! TAKKAN RUNTUH MADRASAH SALIHIAH,JIKA BERMANDI DARAH SEKALI PUN!Artikel terbaik dari Kedah Times berjihad mempertahankan Syiar Islam dari kerakusan politik kekayaan Pas Kedah. Mengadaikan tapak tanaf wakaf kepada pemaju penggiat Kristian Sony Ho.

Biarkan PAS terus mempolitikkan isu Madrasah SALIHIAH.
Biarkan mereka dengan lagu lama mereka menyalahkan orang lain di atas kebebalan dan kejahilan mereka.

Isu asasnya ini isu umat Islam, isu maruah Islam, isu HAK UMAT ISLAM. Isu syiar Islam dan isu hipokrit dan kemunafikan pemimpin sebuah parti yang mendakwa memperjuangkan Islam.


Biarkan mereka beri alasan, jawapan berbelit demi memuaskan hati mereka, namun isu fundamentalnya, 'TANAH WAKAF BERSTATUS KHAS JIKA PADA HARI INI KITA BIARKAN DIJUAL DAN DIGADAI PADA SI PENGGIAT KRISTIAN SEPERTI SONNY HO, MAKA AKAN KELAMLAH MASA DEPAN ISLAM DI KEDAH..

Kita tidak bersifat anti-agama atau kaum di sini. Namun kita bertegas menyatakan sebagai umat Islam, buatlah kompleks AMAN CENTRAL 100 tingkat sekali pun, namun kekalkan tapak wakaf khas dan MADRASAH SALIHIAH sedia ada.

Kenapa harus dilencongkan isu sebenar. Kenapa IR AMIRUDDIN HAMZAH mendesak MUFTI agar membuat fatwa kedua untuk membatalkan fatwa pertama?

Kenapa fatwa kedua tidak dipersembah maklum kepada KBDYMM Tuanku Sultan Kedah untuk diwartakan?

Kenapa MAIK boleh khianati amanah Jawatankuasa Kariah Madrasah Salihiah dengan menipu jawatankuasa agar bersetuju menyerahkan hakmilik tanah kepada MAIK, kemudian MAIK menjualkannya pada pemaju CINA KRISTIAN SONNY HO?


Ini persoalan amanah, didunia mungkin lepas namun diakhirat belum tentu.

Kenapa PAS beria-ria mahu mengambil jugak tanah wakaf seluas 0.08 HEKTAR, walhal kehadiran MADRASAH SALIHIAH sama sekali tidak akan menggangu dan mencacatkan pembangunan KOMPLEKS AMAN CENTRAL? Apakah sudah ada perjanjian BARTER TRADE antara PAS di Kedah dan DAP di Penang?

Duhai saudara seagama aku, DENGAN timbulnya isu ini Allah s.w.t yang maha berkuasa ingin menjadikannya satu hikmah buat renungan untuk kita bersama.

Diantara pengajaran dari isu ini:
1. PAS selamanya tidak boleh diharap untuk memperjuangkan kepentingan Islam. PAS selamanya berjuang untuk kepentingan kuasa mereka, slogan ISLAM hanyalah retorik semata-mata.

2. Dengan kuasa duit, kapitalis CINA KRISTIAN DAP boleh memperkotak katitkan hak umat Islam

3. Isu ini juga menguji sama ada kita selaku umat Islam sanggup membantu saudara kita yang sedang dianiaya, tidak kiralah sama ada tinggal di Taman wira Mergong, Kuala Lumpur, Anak Bukit, Kodiang, Perlis atau Sabah sekalipun.

Inilah masanya kita harus bergabung demi mempertahankan RUMAH ALLAH yang kini menjadi bahan caci maki pemimpin PAS Kedah.

Janganlah bimbang, biarpun pada akhirnya yang bakal mempertahankan MADRASAH SALIHIAH disaat ianya mahu dirobohkan MUNGKIN hanya tinggal 20 atau 30 orang yang dipanggil bingai oleh MB lulusan AL-AZHAR, namun 20 atau 30 ORANG ini telah bersumpah untuk mewakafkan diri mereka dan sanggup mati dan bermandi darah demi mempertahankan RUMAH ALLAH yang maha suci ini.

Unit Amal dan PEMUDA PAS, yang selama ini menjadi anjing-anjing salakan DAP, AMBIGA dan peliwat tegar ANWAR IBRAHIM, ingat, jangan sesekali datang untuk pertahankan MADRASAH yang sudah berusia 106 tahun ini. Anda tidak layak sama sekali untuk mempertahankan RUMAH ALLAH yang suci ini kerana anda semua adalah BACUL dan DAYUS yang selayaknya dihukum bunuh kerana mengkhianati agama anda.

Kepada saudara-saudaraku sekelian, yang melafazkan syahadah, dan kalimah LA ILLAH HA ILLULLAH, MUHAMMAD DARASULLULAH ingatlah pesan terakhir ini.

Tanggal 8 Januari ini, (Ahad) pihak pemaju, MBAS, diiringi pegawai dari pejabat tanah dan MAIK akan datang dengan jentolak dan peralatan mereka untuk merobohkan MADRASAH ini. Jika mereka tidak datang pada 8 Januari ini, mereka tetap akan datang pada hari yang lain namun dalam masa yang terdekat..

Dan jika benar anda ISLAM sejati marilah bersama kami buat kali terakhir untuk kita basahkan dan tumpahkan darah kita demi mengejar syahid Allah.

Demi menentang kezaliman sebuah kerajaan yang langsung tidak punya IHSAN, IMAN, AKAL DAN AKHLAK....

Dan untuk pengetahuan semua, golongan yang digelar bingai oleh AZIZAN akan menjadikan hari itu sebagai PERANG BADAR dalam menentukan kelangsungan syiar, MARUAH UMAT ISLAM di negeri Kedah...

Mereka ini mungkin bukan lulusan al-azhar. Sekadar peniaga kecil, penjaja, pemandu teksi, mekanik kereta motor, namun jiwa mereka lebih mulia kerana kesedaran mereka untuk pertahankan MARUAH UMAT yang dibiar untuk dipijak si pemerintah lulusan Al-AZHAR.

'BERPANTANG MAUT SEBELUM AJAL',
JIKA SONNY HO KRISTIAN DAP DAN USTAZ AZIZAN SERTA IR AMIRUDDIN SEDIA MENJUAL, MEREKA INI SEDIA MEMBELI...

'Kalau roboh Madrasah Salihiah'
Aman Central PAS dan Sonny Ho dirikan
kalau sungguh NAK Basahkan Darah
Bersedialah kita untuk disyahidkan.

ALLAH HU AKHBAR, ALLAH HU AKHBAR, ALLAH HU AKHBAR..

PANAS!! "SUKA SAMA SUKA" TAGLINE BARU ANWAR HADAPI 901
AIDCNews – 05/01/12 – Datuk Seri Anwar Ibrahim sendiri menyebut kejadian seks luar tabie dengan bekas pembantunya, Mohd Saiful Bukhari Azlan pada 26 Jun 2008, antara 3.01 petang dan 4.30 petang di Unit 1151, Kondominium Desa Damansara, No 99, Jalan Setiakasih Bukit Damansara berlaku atas dasar ‘suka sama suka’.

Anwar menyebut terma ‘suka sama suka’ itu pada 7 Ogos 2008, di luar bangunan mahkamah seksyen Jalan Duta, ketika kali pertama kes itu disebut di mahkamah.

Penasihat Parti Keadilan Rakyat (PKR) itu dituduh mengikut Seksyen 377B Kanun Keseksaan yang jika disabitkan kesalahan boleh dihukum hukuman penjara sehingga 20 tahun dan sebatan.

Selepas mendengar pertuduhan itu, di luar mahkamah, Anwar mula mencanang maksud ‘Seksyen 377B’ dan memperbesar-besarkan isu ‘Suka Sama Suka’.

“Ini pendakwaannya itu 377B maknanya suka sama suka. Kalau suka sama suka, pasal apa saya seorang sahaja yang kena dakwa.

“Dah Suka (Sama) Suka dakwa dua-dua lah”, katanya.

Bukan setakat itu, mencanang isu ‘suka sama suka’ itu turut diwar-warkan oleh orang kanannya, Azmin Ali.

“Liwat suka sama suka..ni apa nak jadi ni..consensual act…maknanya engkau setuju, aku setuju..aku gosok, engkau lipat”, katanya.

Persoalannya dalam banyak hujah lain, kenapa Anwar dan Azmin akhirnya mengambil strategi memperbesarkan isu ‘suka sama suka’ ?

Seksyen 377B Kanun Keseksaan

Menurut perundangan, seksyen 377B Kanun Keseksaan bermaksud, “Sesiapa yang secara sukarela melakukan persetubuhan bertentangan dengan aturan tabii hendaklah dihukum penjara selama tempoh yang boleh dilanjutkan hingga dua puluh tahun, dan boleh juga disebat”

MTK
CAN I FUCK U TODAY??

Thursday 5 January 2012

PANAS !! TERBUKTI "PMI" ADALAH BARUA PAS DI KAMPUS
SEJARAH MEMBUKTIKAN PMI IALAH BUDAK SURUHAN PAS DI SETIAP KAMPUS IPTA

PANAS !!! PEWARIS TANAH WAKAF MADRASAH SALIHIAH SUDAH BERSUARA !!!

UNTUK MAKLUMAN, TANAH TAPAK MADRASAH SALIHIAH, DIWAKAFKAN OLEH KETURUNAN HAJI SAADI berasal dari YAMAN, ANAKNYA HAJI JAAFAR (1830-1910) pernah MENJADI MUFTI KEPADA SULTAN KEDAH. NAMA SALIHIAH Diambil sempena nama salah seorang anak Haji Jaafar. Nama anak HAJI Jaafar yang seorang lagi SOFIAH telah diabadikan pada TAMAN SOFIAH JALAN KUALA KEDAH.

Anak LELAKI kepada Haji Jaafar iaitu Haji Mohd Saad hasil perkahwinan Haji Jaafar dengan Siti HAWA pula pernah menjadi Guru Agama di Istana Sultan Kedah dan sehinga kini waris berkenaan sudah masuk ke generasi ke 8, dan mereka semuanya sepakat untuk berjihad pertahankan tanah wakaf khas ini.

Syed Razak Syed Zain dan Dato Lat Shariman adalah atara waris dari susur galur keturunan Saadi ini menerusi jurai perkahwinan. Setelah dibelek buku salasilah keluarga Saadi, Mahfuz Omar tak dak pun dalam senarai.. Si Mahfuz ni anak Mamak Penang kot mai mana pun taktau, dari Madras atau Kerala kot.

Jadikan sejarah sebagai panduan, bukan nafsu sebagai ikutan.

EKSKLUSIF DARI TEAM MEDIA KEDAH

PANAS!!! HIMPUN KEADILAN UNTUK SAIFUL VS 901 ANWAR

ANWAR DI SUPPORT OLEH MAHASEWEL,SAIFUL BUKHARI DI SUPPORT AYAHANDA


Satu perhimpunan dikenali “Himpun Keadilan Untuk Saiful” dicadang diadakan di perkarangan Kompleks Mahkamah di sini Isnin ini.

Perhimpunan anjuran Pertubuhan Permufakatan Majlis Ayahanda Malaysia (Permas) dikatakan bagi membela Mohd. Saiful Bukhari Azlan, bekas pembantu peribadi Datuk Seri Anwar Ibrahim yang mendakwa diliwat oleh ketua pembangkang itu.

Setiausaha Agung Permas, Zulkifly Shariff, berkata, Permas menyasarkan 5,000 ahli akan menyertai perhimpunan itu.

"Mereka telah sedia maklum bahawa demonstrasi jalanan bukan budaya masyarakat kita dan sekiranya mereka tetap untuk meneruskan perhimpunan tersebut, mereka perlu berdepan dengan Permas dan PPIM (Persatuan Pengguna Islam Malaysia),” katanya kepada pemberita di sini hari ini.

Zulkifly berkata, Permas akan mendapatkan permit polis bagi mengadakan perhimpunan itu yang akan melibatkan 15 badan bukan kerajaan (NGO) di bawah naungan Permas, antaranya Putra Malaysia, Pertubuhan Panel Ayahanda Penasihat Insan Malaysia (Papim), Persatuan Kebangsaan Warisan Ketuanan Melayu Malaysia (Pewaris) dan Pertubuhan Kebajikan Melayu Klang


MTK
JOM SUPPORT KEADILAN BUAT SAIFUL

KASI PANAS!! UNTUNG NASIB PAS KEDAH ADA DITANGAN SPRM

Setelah pihak Badan Bertindak Selamatkan Madrasah berusaha dengan pelbagai cara untuk berdamai dengan kerajaan negeri, dan merayu supaya Kerajaan negeri, pemaju menghentikan 'niat' mahu merobohkan Madrasah Salihiah.

Namun segala usaha dan rayuan langsung tidak di layan. Bahkan usaha untuk mendapatkan penjelasan daripada MAIK juga gagal dan MAIK (Majlis Agama Islam Kedah) terus berdiam diri tanpa sebarang respon.

Sudah la MAIK tidak amanah dalam menjaga tanah wakaf khas ini. Di amanahkan untuk menjaga dan mengekalkan syiar Madrasah dan surau. Namun apa yang terjadi ialah, MAIK seolah mengadaikan tanah wakaf ini dengan harga RM1.48juta, tanpa izin dari waris tuan punya tanah wakaf.

Kejadian ini menjadi pelik apabila, penjualan MAIK kepada kerajaan negeri, tidak dimaklumkan, malah wang RM1.48juta terus di diamkan oleh MAIK dan menjadi tanda tanya kepada pihak waris dan penjaga Madrasah ini.

BONGKAR!! PERSOALAN MEMBUATKAN EXCO PAS KEDAH TEPUK DAHI

PANAS!! PESURUHJAYA PAS SELANGOR TAK BOLEH BEZA ANTARA HAJI DAN DEMO !!ini lagi sorang bangang.dah tak reti beza orang buat haji dengan nak berdemo tuntut peliwat di bebaskan..mtk nak tengok la nanti apa yang pesuruhjaya pas selangor ni cakap tak jadi apa apa masalah.kalo jadi jugak memang dia orang pertama mtk nak balun.

TERPANAS!!! PELAJAR SEKOLAH RENDAH SUDAH DI AJAR BERDEMO ???

PEWARIS NEGARA

SEMANGAT MURID TAHUN 1


TAJUK DI ATAS TU TAK ADA KENA MENGENA PUN DENGAN ARTIKEL NI.HEHE. MTK CUMA NAK UCAPKAN SELAMAT MENEMPUH ALAM PERSEKOLAHAN BUAT ADIK ADIK TAHUN SATU TU YE..


BELAJAR RAJIN RAJIN JANGAN IKUT PERANGAI ABANG ABANG MAHASEWEL OTAK UDANG TU,BELAJAR DAH LA TAK KEMANA TAPI SIBUK BERPOLITIK YANG LEBIH..

PANAS !!! SELEPAS POLIS,MAHASEWEL NAK SAMAN KLINIK DARUSSYIFA PULAK??


KUALA LUMPUR 3 Jan. - Kumpulan Mahasiswa Menuntut Kebebasan Akademi (Bebas) hari ini mengaku memecahkan pintu masuk Klinik Darussyifa di Tanjung Malim ketika mengadakan perhimpunan haram di hadapan Universiti Perguruan Sultan Idris (UPSI) pada Ahad lalu.

Pengakuan itu disusuli dengan kenyataan melampau wakil kumpulan mahasiswa terbabit yang menggelar pasukan polis sebagai penjenayah.

Wakil Bebas, Aziq Abdul Aziz berkata, mahasiswa yang mengadakan perhimpunan haram itu bertindak memecah pintu masuk klinik tersebut untuk meminta rawatan dilakukan terhadap rakan mereka iaitu Safwan Anang Talib.

"Memang kami yang memecah pintu Klinik Darussyifa, ini kerana kakitangan klinik bertindak kurang ajar apabila enggan membuka pintu dan merawat rakan kami yang pengsan.

"Selepas ini, Bebas juga akan membuat laporan polis terhadap jenayah yang dilakukan Klinik Darussyifa," dakwa pelajar Universiti Malaya itu selepas membuat laporan polis kononnya pihak berkuasa telah bertindak ganas dalam meleraikan perhimpunan yang diadakan.

Safwan turut hadir di Ibu Pejabat Polis (IPD) Dang Wangi di sini hari ini bagi menyokong laporan polis tersebut.

Difahamkan pintu kaca Klinik Darussyifa akan dikunci selepas pukul 12 tengah malam pada setiap hari kerana bimbang berlaku kejadian jenayah.

MTK

KAH,KAH,KAH APA PUNYA BANGANG LA BUDAK BUDAK SEWEL NI.DAH XDAK KERJA LAIN KA NAK BUAT.

DAH LA BELAJAQ PUN TAK HABIS,ORANG KAMPUNG MTK KATA BODOH PIANG.SIBUK NAK BERPOLITIK,LEPAS TU TAK MAU MENGAKU SALAH SENDIRI.APA PUNYA BANGKAI LA MANUSIA YANG BERNAMA MAHASEWEL SMM DAN BEBAS NI.

KORANG TAKMAU SAMAN MTK SEKALI KA SEBAB KATA KORANG DAH MAMPUS DALAM ARTIKEL 3 HARI LEPAS??

SAMAN LA MTK NAK TENGOK.MTK NAK JUGAK HADAP DEPAN DEPAN KORANG YANG TAK CERDIK NI.

Wednesday 4 January 2012

KASI PANAS!! SPR TAK TAHAN DENGAN NAFSU GELOJOH PR !!!
MTK NAIK MELUGAI(MUAK)DENGAN PERANGAI PEMIMPIN PEMIMPIN PR NI,DULU DEPA JUGAK NAK GUNA DAKWAT KEKAL.


BILA DAH MESYUARAT DAN SEMUA DAH SETUJU GUNA DAKWAT KEKAL,HADI AWANG PULAK BUAT STATEMENT BANGANG.


APE BENDA LAGI LA DEPA NAK,NAFSU BESAQ BETOL,GELOJOH TAK BETEMPAT.SEBELUM NI KAN DAH MENANG SAMPAI 5 NEGERI,ITU PUN KATA SPR TAK TELUS?/


PERGI JAHANAM LAH HADI AWANG NI.PAS PUNYA PEMILIHAN PUN TAK BETUL PASTU DUK KATA SPR LAGI


MTK
HADI AWANG GELOJOH NAK JADI TIMBALAN PERDANA MENTERI 2

TERPANAS !!! MAT SABU KANTOI BUAT KERJA TAK SENONOH??

ABANG MAT ENCEMDUA CERAMAH BERBEZA TAPI MOTIFNYA SAMA

MTK
HAHA,MENIPU TAK HABIS MAT SABUN NI,YANG DIA TAU PAW DUIT RAKYAT..

PANAS!!! BADAN BERTINDAK SMS BUAT LAPORAN SPRM SALAH LAKU PAS KEDAH

EKSKLUSIF DARI TEAM MEDIA KEDAHMTK
HABES LA PAS KEDAH LEPAS NI AKAN DI TELANJANG BULAT OLEH BBSMS

BONGKAR !!! TANAH WAKAF MADRASAH SALIHIAH,BEWAK BELAAN MAHFUZ KANTOI MENIPU LAGI !!APA LAH NAK JADI DENGAN PUAK PENCACAI BELAAN PAS NI..SEBELUM NI DEPA KATA TANAH WAKAF MADRASAH SALIHIAH TU MILIK TOKWAN MAHFUZ KLIK SINI
UNTUK MAKLUMAN TANAH TAPAK MADRASAH SALIHIAH, DIWAKAFKAN OLEH KETURUNAN HAJI SAADI berasal dari YAMAN, ANAKNYA HAJI JAAFAR (1830-1910) pernah MENJADI MUFTI KEPADA SULTAN KEDAH. NAMA SALIHIAH DIambil sempena nama salah seorang anak Haji Jaafar. Nama anak HAJI Jaafar yang seorang lagi SOFIAH diabadikan pada TAMAN SOFIAH JALAN KUALA KEDAH.

Anak LELAKI kepada Haji Jaafar iaitu Haji Mohd Saad hasil perkahwinan Haji Jaafar dengan Siti HAWA pula pernah menjadi Guru Agama di Istana Sultan Kedah. dan sehinga kini waris berkenaan sudah masuk ke generasi ke 8, dan mereka semuanya sepakat untuk jihad pertahankan tanah wakaf khas ini.

KASI PANAS !!! BLOGGER PERUT HIJAU PEMUJA NABI JADIAN !!


WAJIB TENGOK !!! VIDEO SEBENAR DI SEBALIK 901 SUDAH TERSEBARLAWAK BETOL LA,KERAS PERUT MTK TENGOK..BUAT TONTONAN PEMBACA YANG BELUM TIDOQ LAGI..HEHEHE

PANAS!! PEMBANGKANG HABIS MODAL

DATO LATT SHARIMAN

"PM rombak kabinet" mainan pembangkang

Tidak timbul isu Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak akan merombak kabinet awal bulan bagi menunda tarikh pilihan raya berikutan dua skandal membabitkan menterinya.

Sebaliknya, isu dianggap sebagai mainan politik pembangkang semata-mata.

Pegawai Tugas-tugas Khas Perdana Menteri, Datuk Latt Shariman Abdullah(gambar) berkata, tidak ada keperluan untuk kabinet dirombak sekiranya Perdana Menteri sudah memberi isyarat Pilihan Raya Umum ke-13 (PRU13) semakin hampir.

“Jika benar kabinet akan dirombak hanya untuk menutup dakwaan yang ditimbulkan pembangkang, pasti sudah lama ia dibuat, kenapa perlu tunggu hingga saat akhir,” katanya, ketika dihubungi.

Latt Shariman yang juga Ketua Umno Bahagian Kuala Kedah berkata demikian ketika mengulas kenyataan sebuah portal yang menyebut Najib akan merombak semula kabinetnya awal bulan ini dan menunda tarikh pilihan raya berikutan skandal melibatkan Datuk Seri Shahrizat Abdul Jalil dan Datuk Seri Jamil Khir Baharom.

PANAS!! BEBERAPA PEKARA YANG PAS KEDAH BUAT TAK TAW

ALOR SETAR - Lokasi sebuah pusat karaoke dan snooker yang terletak berhampiran masjid di Pekan Tanah Merah, Pendang, menimbulkan persoalan kerana ia dilihat beroperasi tanpa mengambil kira sensitiviti orang Islam.

Pengerusi Persatuan Kelab-kelab Belia Malaysia (MAYC) Pendang, Shaharol Niza Omar berkata, pusat karaoke dan snooker yang terletak di tingkat atas sebuah stesen minyak itu, beroperasi antara jam 10 pagi hingga jam 2 pagi dan sering dikunjungi golongan belia.

Menurutnya, pusat karaoke dan snooker berkenaan yang agak tersorok daripada pandangan umum itu dipercayai mula beroperasi sejak penghujung tahun lalu.

"Pusat karaoke dan snooker itu beroperasi setelah stesen minyak berkenaan dibuka pada 2010. Bagaimana ia boleh beroperasi di situ sekiranya tidak mendapat kelulusan daripada pihak berkuasa tempatan.

"Saya difahamkan, pusat hiburan berkenaan sebelum ini beroperasi di Pekan Pendang namun kemudiannya berpindah dan beroperasi di atas stesen minyak terbabit," katanya kepada Sinar Harian, semalam.

Tuesday 3 January 2012

PANAS !!! DALAM PENJARA PUN MASIH ADA HATI NAK JADI PM??
SHAH ALAM, 3 JAN : Dalam apa yang dilihat sebagai cubaan untuk meraih simpati dan sokongan rakyat menjelang keputusan perbicaraan liwatnya, Datuk Seri Anwar Ibrahim hari ini menggesa rakyat terus bersama pembangkang sekali pun beliau dikenakan hukuman penjara.

Anwar menegaskan persoalan sama ada beliau ada di dalam penjara atau di luar tidak penting “sekiranya rakyat dan Pakatan masih utuh memilih beliau menggalas jawatan Perdana Menteri,” lapor TVSelangor.

Wawancara dengan portal milik kerajaan Negeri Selangor itu diuar-uarkan sebagai amanat “terakhir” Anwar kepada rakyat sebelum Mahkamah Tinggi Kuala Lumpur memberikan keputusan bersabit kes liwatnya Isnin depan.

Anwar boleh dihukum penjara sehingga 20 tahun jika disabit kesalahan liwat untuk kali kedua.

Namun menurut seorang peguam, sekalipun disabit kesalahan dan dihukum penjara, mahkamah boleh memberi Anwar pengecualian daripada menjalankan hukuman sehingga rayuannya di putuskan di Mahkamah Rayuan dan kemudiannya di Mahkamah Persekutuan.

Proses rayuan boleh mengambil masa berbulan-bulan.

PANAS!! VIDEO RAKYAT KEDAH MENOLAK ANWARVIDEO KEBANGKITAN RAKYAT KEDAH MENOLAK ANWAR

SAH !! ANJING BELAAN PR BERDEMO UNTUK MENGHENTAM UMNO BUKANNYA AUKUHALOO ADIK ADIK YANG SEWEL?APA CRITA KORANG NI,MOTIF DEMO KORANG TU DAH BOLEH BACA LA,NIAT KORANG MEMANG NAK HENTAM UMNO ATAS ARAHAN PAK LIWAT..

CUKUP CUKUP LA JADI BARUA KEPADA PAK LIWAT TU.PANJANG LAGI MASA DEPAN KORANG,JANGAN SIA SIA KAN,TU PUN NASIB BAIK KORANG TAK DI SUMBAT DALAM ISA.KALO DIKUTKAN MTK NAK JE HUMBAN KORANG DALAM ISA.

DUDUK LAMA SIKIT DALAM TU.AMAN MALAYSIA.

KASI PANAS!!! KAK JAT CABAR POK NIK LETAK JAWATAN??

AMBO PUN ADA MERCEDES JUGAK

Pemimpin-pemimpin pembangkang dicabar supaya mendesak Menteri Besar Kelantan, Datuk Nik Abdul Aziz Nik Mat meletak jawatan dan bertanggungjawab dalam siasatan Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) terhadap menantunya, Abdul Ariffahmi Ab. Rahman berhubung dakwaan penyelewengan.

Bekas Setiausaha Sulit Datuk Seri Anwar Ibrahim, Anuar Shaari berkata, kegagalan pembangkang melakukan perkara itu membuktikan mereka bersikap pilih kasih dalam isu berkenaan.

Katanya, ia dibuktikan apabila pembangkang memperbesar-besarkan isu berkaitan National Feedlot Corporation Sdn. Bhd. (NFC) sehingga sanggup mendesak Menteri Pembangunan Wanita, Keluarga dan Masyarakat, Datuk Seri Shahrizat Abdul Jalil meletak jawatan.

“Saya cabar Setiausaha Agung PKR, Saifudin Nasution Ismail dan Pengarah Strategi PKR, Rafizi Ramli untuk mendesak Nik Aziz meletak jawatan sebagai Menteri Besar Kelantan.

“Jika dalam kes Shahrizat mereka begitu lantang mendesaknya meletak jawatan, maka mereka juga perlu berbuat perkara sama ke atas Nik Aziz,” katanya kepada Utusan Malaysia semalam.

Kelmarin, dua pertubuhan bukan kerajaan (NGO) di Kelantan iaitu Orang Muda Berpadu Anti Korupsi (OMBAK) dan Gerakan Selamatkan Kelantan (Gasak) mempersoalkan kenapa sehingga sekarang tiada tindakan diambil SPRM berhubung siasatan terhadap Ariffahmi yang merupakan bekas Ketua Pegawai Eksekutif Perbadanan Menteri Besar Kelantan (PMBK).
MTK
APA MACAM POK NIK?DEMO ADA TELUR KA XDAK TELUR NAK LETAK JAWATAN??

TERPANAS!! ANJING PAKATAN PERUT HIJAU PEJAM MATA KES MENANTU NIK AZIZ?MTK AMBIK DARI BLOG AAKJ

NIK AZIZ LANTIK MENANTUNYA URUS RM600 JUTA GRANT KERAJAAN PUSAT ?!!

Bila Nik Aziz lantik menantu dia utk jadi CEO MB Inc (State GLC Kerajaan Pas) utk mengurus pinjaman RM 600 juta drpd Kerajaan Pusat (BN diketuai oleh Umno) utk Projek Bekalan Air dikatakanya Menantu dia org yg paling layak, tak timbul amalan kroni.....pada hal masaalah bekalan air masih tak settle.

Bila Kerajaan PR/DAP Pulau Pinang mengantikan BOD PBAPP (State GLC) dgn org politik PR (termasuk Mat Sabu) utk mengurus sumbangan Kerajaan Pusat berjumlah RM 1.2 B utk Upgrading Mengkuang Dam, dikatakan Corporate Governance...bukan kroni

Begitu juga di Selangor, most of the GLC diganti dgn Politician PR, dikatakan Corporate Governance.....sampai gaduh2 nak lantik SUK sendiri....bukan kroni

Di Kedah pun serupa Kulim Hitech (pada mulanya ada sumbagan drpd Khazanah), CEO terpaksa cari pintu bila Oztaz Azizan create post COO (dulu tak dak pun) dan lantik Chairman drpd Org Pas dikatakan Corporate Governance.....bukan kroni

Tapi bila NFC yg hanya dpt pinjaman RM 250 juta drpd Kerajaan Pusat utk memastikan our "Food Security" dikatakan kroni, just because Chairman NFC suami Menteri BN...

Amalan politik apa yg depa pakai ni.....apa depa buat semua betui, apa kita buat semua kroni....sampai roti Gardenia pun dah jadi Roti Kroni, pada hal Org Kedah panggil Roti Benggali..

MTK
ANJING UPAHAN PERUT HIJAU

VIDEO PANAS YB ZUL & TOK HIM CABAR ANWAR


VIDEO KENYATAAN TOK HIM & YB ZUL BERKENAAN ISU LIWAT ANWAR
PANAS!!! VIDEO PENGAKUAN MAHASEWEL DI TUMBUK DAN DITERAJANG SEHINGGA NAZAK
MTK MALAS NAK KOMEN PANJANG LEBAR PASAL BENDA NI.KORANG SEMUA TENGOK LAH SENDIRI LAKONAN MAHASEWEL YANG TELAH DILACURKAN OLEH PAKATAN ANAK HARAM NI.

YANG SYOKNYA IBU BAPA PUN SUPPORT ANAK DIA BUAT KELAKU MACAM SIALAN TU..
SEDAR LAH MAK CIK OII,ANAK MAKCIK TU BELAJAR KAT INSTITUSI YANG KERAJAAN BUAT.JANGAN DUK BUAT BELAGAK MACAM BEWAK PULAK.MTK
AKU DEMAH SEBIJIK JUGAK BUDAK NI

TERPANAS!!! PAS KEDAH MATI AKAI TENGOK VIDEO NIVIDEO CERAMAH USTAZ KAMAL DI SUNGAI PETANI

Monday 2 January 2012

KASI HENJUT !!!! FILEM SERAM ROMANTIK STIM 21SX PEMBUKA TIRAI 2012!!!


FILEM MENGISAHKAN PAK LIWAT AKAN DI HANTAR BERAMAI RAMAI KE KAMPUNG PENJARAJAYA SUNGAI BULOH UNTUK MENJADI PERDANA MENTERI DI SANA..ARAHAN STEVEN SPILBERG

POSTER TERBAIK DARI PISTOL NAKAL.BLOGSPOT.COM

PANAS !! SIFUTDIN JELES DENGAN RAJA PETRA
SHAH ALAM, 2 JAN : Setiausaha Agung Parti Keadilan Rakyat (PKR), Saifuddin Nasution membidas media arus perdana yang bingkas memetik dan memperbesarkan kenyataan yang dibuat blogger sensasi, raja Petra Kamaruddin bersabit tuduhan liwat terhadap Ketua Umum PKR.

Raja Petra semalam mengkritik Datuk Seri Anwar Ibrahim sebagai bukan lagi pilihan rakyat Malaysia, antaranya kerana mempunyai isu moral.

Malah beliau turut menyifatkan Anwar sebagai tidak berkemampuan untuk menjadi penasihat ekonomi Selangor, apatah lagi untuk mentadbir negara.

KASI PANAS !!! MAHASEWEL KANTOI MENIPU LAGI

OPS,TERSALAH PESAKIT LA PULAK


Mahasewel yang cedera akibat tindakan BODOH sendiri akan mengambil tindakan mahkamah kepada PDRM yang menyebabkan dirinya cedera parah separuh mati(seperti yang twit yang di sebarkan oleh rakannya si adam adli)

“Safwan mendakwa dia dipukul menggunakan lutut oleh anggota polis terbabit sehingga pecah bibir, sakit dada, dan keadaannya sekarang stabil dan dia sudah sedarkan diri.

PANAS !!! RUPANYA MAHFUZ ADA HATI NAK JADI MB KEDAH


PATUT LA BARU NI MAHFUZ BUAT MAKAN MALAM BESAQ SAMBIL KUTIP DUIT, KLIK SINI RUPANYA NAK MELOBI JADI CALON MENTERI BESAQ,BILA DAH BANYAK DUIT BARU BOLEH BELI ORANG.BOLEH CANTAS SIAPA SAJA YANG TAK BERKENAN..

DULU BILA DUK PARLIMEN MESTI DIA INGAT ANWAR NAK BAGI JAWATAN MENTERI.KALAU DIA TAU TAK JADI MENTERI MESTI DIA DAH LAMA BERTANDING JADI ADUN.BOLEH JUGA MERASA KERUSI MENTERI BESAQ.ADA DRIVER BOLEH BAWA BILA P MANA MANA,MAHFUZ KAN TAK PANDAI BAWA KERETA.HEHEHE,NAK P MANA PUN BINI DIA YANG HANTAQ..

PAS BONGOK !!! JAMIL KHIR BAGI BETIS IDRIS AHMAD NAK PAHA PULAK

PAS mahu Menteri di Jabatan Perdana Menteri Datuk Seri Jamil Khir Baharom menjelaskan beliau berada di golongan 'asnaf' mana yang membolehkan beliau meminjam wang zakat membayar kos guaman.

AJK PAS Pusat, Idris Ahmad berkata, penjelasan tersebut sangat ditunggu rakyat ekoran tindakan tersebut didakwa mencetus kekeliruan dikalangan umat Islam.

"Rakyat sedang menunggu penjelasan, asnaf mana yang membolehkan beliau meminjam wang zakat? Apakah kedudukan beliau sebagai Gharimin (orang yang berhutang)? Faqir miskinkah? Fisabilillahkah?,Muallafkah?," soal Idris.

BONGKAR !!! PAS KEDAH LACURKAN PEMIKIRAN PELAJAR SEKOLAH

SEKADAR HIASAN


Nampak sangat Pas Kedah ni terdesakk.. sampai pelajar sekolah pun depa nak politikan.
Pas sangup buat apa saja untuk mempengaruhi pelajar sekolah supaya mereka boleh menghasut pemikiran pelajar supaya membenci kerajaan.

Dari zaman MTK sekolah lagi ada dikalangan rakan rakan MTK sudah membawa risalah risalah Pas dan mengedarkan kepada seluruh pelajar di sekolah.ini adalah salah satu taktik pas memperkudakan pelajar sekolah untuk menyebarkan fitnah jahat kepada kerajaan.

PANAS !!! BEKAS SETIAUSAHA DEWAN ULAMA PAS PERTIKAI HUKUM HUDUD PAS


MACHANG 1 Jan. - Bekas Setiausaha Dewan Ulama Pas Kelantan, Wan Ismail Wan Ahmad, 86, hari ini tampil menjelaskan bahawa hukum hudud yang diperjuangkan Pas tidak lagi berlandaskan al-Quran dan hadis.

Beliau mendakwa, ia telah dipinda pada 1993 susulan daripada kerjasama antara Pas, Semangat 46 (S46), DAP dan Parti Bersatu Sabah (PBS) pada Pilihan Raya Umum 1990.

Dakwa beliau, pada Pilihan Raya Umum 1986, Mursyidul Am Pas, Datuk Nik Abdul Aziz Nik Mat yang ketika itu Pesuruhjaya Pas Kelantan telah mengeluarkan manifesto antara lain pelaksanaan undang-undang Islam yang turut berkuat kuasa ke atas orang bukan Islam.

LAWAK 18XXL !!! PELAKON PALING POPULAR TAHUN 2011

SEKADAR HIASAN

SEMPENA DAH MASUK TAHUN BARU 2012 NI MTK NAK BAGI SIKIT ANUGERAH PELAKON PALING POPULAR TAHUN 2011 KAT HERO MALAYA SORANG NI.DIA NI MEMANG SANGAT PANDAI BERLAKON.SEKELIP MATA BOLEH UBAH PERWATAKAN.

ANDA NAK TAHU SIAPA?


-

PANAS !!! BUKTI FOTO PEMIMPIN PEMBANGKANG DALANG KEPADA MAHASEWEL DI DEDAHKAN

LAA,MATPUT PUN ADA JUGAK.

Semalam beberapa orang politik yang terdiri daripada parti PKR iaitu Chegubard kelihatan bersama 17 orang pelajar yang merusuh di hadapan UPSI sehingga bertindak memecahkan pintu kaca sebuah klinik.

Hari ini selepas sahaja dibebaskan oleh pihak polis dari Balai Slim River, kumpulan pelajar yang diketuai Adam Adli bertindak berhimpun sekali lagi di hadapan UPSI tengah hari tadi. Anehnya ketika perhimpunan tengah hari tadi kelihatan beberapa pemimpin PAS bersama dengan kumpulan 'mahasewel' ini antaranya adalah Ahli Parlimen PAS Pokok Sena Mahfuz Omar atau nama sebenarnya Mahfuz 'Bean' Omar. (gambar atas)

KANTOI !!! ADAM ADLI SEBAR FITNAH RAKANNYA SEDANG NAZAK NAK MAMPOS??


ALAMAK SEKALI SALAH GAMBAR DAATwit dari mahasewel adam adli yang menyebarkan fitnah bahawa rakannya sedang nazak nak mampos akibat ditumbuk dan di belasah oleh polis.

Tapi yang lawak bodohnya rakan dia boleh gelak gelak pulak dengan orang kanan PU KI R.Nampak sangat pembohong.Itu salah satu ilmu yang anwar bawa turun kat si sewel ni.

Sunday 1 January 2012

TUDIAA !!! MAHASEWEL SMM MENGANAS LAGI DI IPD


Sekumpulan 30 aktivis Solidariti Mahasiswa Malaysia (SMM) sedang berdemontrasi di depan Ibu Pejabat Polis (IPD) Tanjong Malim yang terletak di Slim River bermula kira-kira jam 1.45 tengahari tadi. Mereka menuntut supaya pihak polis membebaskan 14 rakan mereka yang ditahan awal pagi tadi dalam satu lagi demontrasi di depan pintu utama UPSI.

TUDIA!!! TAKTIK LAMA ANWAR IBRAHIM DI GUNA PAKAI OLEH MAHASEWEL SMM

mahasewel biaDAP mengunakan DS Najib sebagai sasaran
MACAM NI KATA BERANI BERDEPAN??CAIT POODAHH.MAHASEWEL YANG BERDEMO NI PUN LEBIH KURANG PELAKON TAMBAHAN CERITA TAMIL JUGAK

SEMBANG JA DERAIH,PADAHAL PENGECUT,LARI RATA COROK MACAM TIKUS MONDOK.KALO BETUL BETUL GENTLEMAN IKUT JA CAKAP POLIS TU,BUAT APA NAK LAWAN?

ATAU ANWAR DAH AJAR CARA CARA NAK BERLAKON DEPAN CAMERA.SUPAYA ORANG BOLEH KESIAN KAT KORANG DAN KATA POLIS ZALIM.

TAKTIK LAMA LA YANG KORANG PAKAI TU,SEKARANG NI BUKAN ZAMAN ANWAR LAGI,ZAMAN DIA DAH HAMPIR KE PENJARAJAYA SUNGAI BULOH.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

REJIMEN PEJUANG MAYA DIRAJA

Popular Posts

Followers

Blog Archive