Monday 16 February 2015

DRAMA SAKIT BELAKANG BERMULASehari dua ini penulis percaya ramai pemerhati politik dan rakyat Malaysia sedang mengalirkan air mata selepas membaca kenyataan media oleh Naib Presiden PKR Nurul Izzah yang mendakwa ayahnya iaitu Anwar Ibrahim sedang menderita sakit belakang sejak dihantar mendiami Penjara Sungai Buloh.

Tapi air mata yang mengalir itu bukanlah disebabkan kesedihan sebaliknya dek kerana masing-masing terasa geli hati sampai ketawa terbahak-bahak tak kering gusi mengenangkan tayangan sandiwara meraih simpati lakonan Ketua Umum PKR, Anwar Ibrahim dan keluarganya kini sudah bermula.

Dah kering idea agaknya asyik mengulang tayang skrip yang sama seperti di zaman reformasi terlepas kerusi 1998- 2004 dulu, tapi penulis yakin akan tetap ada penyokong Anwar yang akan termakan dengan sandiwara alaf baru ini yang diberi sentuhan serba baru demi nak raih simpati umum.

"PRK Cempaka'' Cadangan UMNO Kelantan Perlu Dipertimbangkan @MukhrizMahathir


Berhubung isu kenyataan Dato Sri Mustapa Mohamed, YAB Dato' Seri Hj Mukhriz Tun Mahathir berharap pucuk kepimpinan dalam parti (BN) perlu memberi pertimbangan kepada cadangan yang telah dikemukakan Pengerusi BN Negeri Kelantan itu agar BN tidak meletak calon dalam PRK Dun Cempaka bagi memberi tumpuan kepada kerja-kerja pemulihan banjir.

Komen ini telah diberikan YAB Dato' Seri Hj Mukhriz Tun Mahathir setelah ditanya wartawan selepas merasmikan Majlis Penutup Bengkel Gerak Kerja Warisan Generasi Y zon utara di Swiss Inn Hotel, Sungai Petani kelmarin.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

REJIMEN PEJUANG MAYA DIRAJA

Popular Posts

Followers

Blog Archive