Thursday 7 August 2014

RAFIZI LEMBU SEORANG YANG BODOH - STOPA ALIBagi yang kenal dengan Setiausaha Agung PAS Datuk Mustafa Ali atau Cikgu Pha, kita tahu beliau jenis orang yang cool dan tidak cepat melatah.
Tapi perangai lebih sudu dari kuah, pegawai-pegawai sekeliling Datuk Seri Anwar Ibrahim ini sudah bikin orang kuat Presiden PAS itu 'hangin satu badan'.

Bagi yang lama dalam politik... kenyataan Cikgu Pha itu tanda-tanda awal hubungan PAS dan PKR akan tinggal sejarah.

Wednesday 6 August 2014

PKR RASUAH KHALID GAGAP 50K SEBULAN UNTUK LEPAS JAWATAN MB ??


Nampaknya pelbagai cara digunakan oleh PKR untuk menyingkirkan Khalid Ibrahim sebagai Menteri Besar Selangor termasuk merasuah jawatan sebagai penasihat ekonomi bergaji 50k sebulan dan segala kemudahan setaraf Menteri Besar.

Jika benar seperti surat diatas Khalid boleh dibayar sebanyak RM 50k sebulan sebagai penasihat ekonomi Selangor, agak2 berapa gaji Anwar selama ni sejak memegang jawatan penasihat? Takkan RM 1 sebulan?? Sudah tentu lebih dari apa PKR tawarkan kepada Khalid.

Tuesday 5 August 2014

KHALID BERAHIM SAMBUT BUAH SALAM SIPUTDINHanya selang beberapa jam sahaja selepas Setiausaha Agung PKR Datuk Saifuddin Nasution 'gertak' hendak edar 50 mukasurat laporan salah laku Menteri Besar Selangor Tan Sri Abdul Khalid Ibrahim.
Empunya badan tak tunggu lama... gayung bersambut, apabila MBSelangor itu menafikan tuduhan yang Saifuddin lakukan dan mencabar PKR untuk membuat laporan kepada Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM).

Tengah hari tadi, Saifuddin dalam sidang media di pejabat PKR, kata parti itu akan 'londeh' Abdul Khalid dengan berbagai pertuduhan yang digambarkan beliau melebihi 50 muka surat.

Tuduhan tersebut akan diedarkan kepada pemimpin pakatan pembangkang esok.

#SAVEGAZA !! AL QASSAM BERJAYA KALAHKAN REJIM ZIONISPeperangan yang dicetuskan oleh negara haram Israel terhadap Palestin nampaknya memakan diri sendiri.

Ini kerana, Israel terpaksa menanggung banyak kerugian akibat daripada peperangan tersebut, sehinggakan hal itu terpaksa dibawa ke Parlimen Israel untuk dibincangkan.

Memetik sumber daripada Perunding Aman Palestin, Dr Zainur Rashid Zainuddin, memaklumkan bahawa Israel telah mengalami banyak kerugian dek kerana ciptaan 'permainan' kotor mereka ini dan kerugian yang dialami oleh mereka terdiri daripada pelbagai sudut.

“Kerugian yang besar tersebut adalah daripada sudut operasi ketenteraan udara dan darat, perekonomian, industri pelancongan, industri penerbangan, penempatan komuniti Israel dan sebagainya.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

REJIMEN PEJUANG MAYA DIRAJA

Popular Posts

Followers

Blog Archive