Friday 23 January 2015

GUAN ENG AJAR ISTERI HIDUP MEWAH ??


Antara koleksi MEWAH isteri Ketua Menteri Pulau Pinang Lim Guan Eng.. Gambar gambar inilah punca Guan Eng mengamuk minta media tidak mainkan berita keMEWAHAN isterinya atas alasan privacy.. Tapi bila dia serang DS Rosmah, tak fikir pulak tentang hak dan privacy isteri PM ??

So nampak sangat DAP ni bangsa yang munafik.. mereka menuduh pihak lain bazirkan duit rakyat, walhal mereka sendiri yang berjoli sakan duit rakyat..Tuesday 20 January 2015

PANASS !!! MEDIA PRIMA KINI LIDAH RASMI PEMBANGKANG ??
Apa nak jadi dengan TV3 sekarang ? arahan dari pihak atasan untuk wartawan cover pemimpin pembangkang untuk serang mantan Menteri Kewangan Tun Daim..

Pendedahan dari Saiful Bukhari dimana beliau Saiful mempertikaikan ruang yang diberikan stesen televisyen swasta tersebut kepada pemimpin PKR untuk menyerang bekas menteri Kabinet zaman Tun Dr Mahathir Mohamad itu.
Bukan niat untuk persoal mengapa TV3 attack Tun Daim, tapi mahu persoal mengapa beria sangat bagi coverage pada PKR? TV3 dah jadi media PKR ke? Tak ada orang sendiri yang berani untuk dedah ke? Hari tu Shamsul Iskandar, sekarang ini Anwar Ibrahim pula?" kata saiful.

Saiful juga menyertakan bersama salinan perbualan WhatsApp mendedahkan isterinya menerima arahan daripada seorang pengarang supaya membuat liputan ke atas pemimpin PKR.

Di sini saya sertakan bukti arahan 'MUST COVER AND USE' yang diberikan TV3 oleh seorang editor kepada isteri saya, yang datangnya dari big bos Datuk Ashraf Abdullah pada hujung November lepas untuk attack Tun Daim. Ingatkan sekali itu saja, rupanya makin menjadi-jadi," katanya.

UCAPAN MB KEDAH YAB DS @MukhrizMahathir SEMPENA HARI KEPUTERAAN DYMM SULTAN KEDAHMenteri Besar Kedah YAB Dato' Seri Hj Mukhriz Tun Dr Mahathir

UCAPAN YAB DATO' SERI HJ. MUKHRIZ TUN MAHATHIR
MENTERI BESAR KEDAH DARUL AMAN

UCAPAN SEMBAH TAHNIAH
SEMPENA HARI KEPUTERAAN DYMM SULTAN KEDAH

DI BALAI PENGHADAPAN, ISTANA ANAK BUKIT

PADA HARI AHAD, 18 JANUARI 2015

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarokatuh


Segala puji-pujian bagi Allah SWT, selawat serta salam kepada Junjungan Besar, Nabi Muhammad SAW dan ahli-ahli keluarganya serta para sahabat.

Mengadap

Yang Teramat Mulia Dato’ Seri DiRaja Tan Sri Tunku Sallehuddin Ibni Almarhum Sultan Badlishah, Tunku Temenggong Kedah, Pengerusi Jemaah Pemangku Sultan Kedah

Dan

Yang Teramat Mulia Datin Seri DiRaja Puan Seri Dato’ Seri Tengku Maliha Binti Tengku Ariff, Tunku Puan Temenggong Kedah

Yang Teramat Mulia Dato’ Seri DiRaja Tunku Abdul Hamid Thani Ibni Almarhum Sultan Badlishah, Tunku Laksamana Kedah, Ahli Jemaah Pemangku Sultan Kedah dan Yang Amat Berbahagia Datin Seri DiRaja Puan Seri Dato’ Nora Binti Abdullah, Toh Puan Laksamana Kedah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

REJIMEN PEJUANG MAYA DIRAJA

Popular Posts

Followers

Blog Archive