Friday 13 July 2012

PANASS !!! TMK KANTOIKAN BLOGGER PAS !!!


Sedang panas isu lesen Pusat Hiburan, Team Media Kedah telah membuat pendedahan kisah satu PUB di Alor Setar menyediakan hiburan tarian separuh bogel. ( Klik di sini ), Blogger Kedah la (totok PAS) merasa tergugat lantas dia telah mengfitnah blogger Team Media Kedah kaki Danok dan gambar yang di ambil Team Media Kedah adalah dari Danok Thailand.

Team Media Kedah tak tau la apa hasrat blogger pencacai tu nak lindung aktiviti pusat maksiat berkenaan, mungkin sebagai blogger totok PAS yang di biayai PAS Kedah, dia terpaksa memperbodohkan dirinya untuk menutup maruah PAS Kedah yang di serang blogger Team Media Kedah.

Dalam artikel blogger pencacai PAS tu menyatakan, blogger Team Media Kedah telah di upah ke satu pusat hiburan pekan Danok untuk mengambil gambar dan menyatakan ianya berlaku di Kedah, malahan blogger tu menuduh mendapat maklumat dari orang UMNO sendiri.

Untuk pengetahuan blogger terbabit, kebanyakan orang UMNO tidak tahu siapa dia Blogger Team Media Kedah bagaimana orang UMNO terbabit boleh menuduh blogger Team Media Kedah sedangkan dia tidak mengenali siapa blogger Team Media Kedah ? atau pun blogger pencacai PAS terbabit saja mengada-adakan cerita untuk melindungi pusat maksiat terbabit dan maruah PAS Kedah ?

Ternyata tiada langsung bukti yang di terangkan blogger terbabit, gambar berkenaan di ambil dalam satu pusat hiburan pekan Danok, malahan di mengatakan dapat cerita dari orang UMNO pulak tu, itu satu bukti yang lemah yang boleh di ada-adakan.


Di sini Team Media Kedah nak buktikan gambar ini di ambil di Kedah. Ternyata sekali akan membuat blogger terbabit meroyan nak menjawap bukti yang akan Pisau Kedah berikan ini.

Dalam Team Media Kedah mencari maklumat, Team Media Kedah terjumpa satu laman web kepunyaan seorang budak cina di Kedah yang memaparkan gambar aktiviti yang serupa di dalam post artikelnya dan menyatakan gambar ini di ambil dalam House BAR, kalau tak percaya masuk laman web ni.

Dalam laman web tersebut dia berasal dari Alor Setar ( merujuk profile web ) mengatakan pada satu malam dia telah pergi ke satu kelab malam yang terkenal dengan gelaran bird House BAR, dia telah mengambil beberapa keping gambar suasana di dalam pusat hiburan terbabit.

Macam biasa tengok aja lampu perhiasan dalam PUB ni
Ehh.ehh sama la lampu seperti gambar yang di dedahkan salah seorang
blogger Team Media Kedah

Gambar yang di ambil dalam laman web cina budak cina Alor Setar yang di post tahun lepas
dalam bulan November.
Eh,ehh sama la gambar rak simpanan botol arak dengan gambar di atas..
mungkin kebetulan kot atau gambar bertindih kot ??

Muka mamat kat penjuru ni macam muka ala-ala mamat melayu aja.
Cara pakai speak mata tengah malam ni budaya budak melayu sosial saja.

gambar yang di ambil dari laman web budak cina Alor Setar

Ehh,eh sama la tiang seperti gambar budak cina tu tunjukan.


Apakah banyak persamaan keadaan gambar yang di dedahkan Team Media Kedah dengan laman web budak cina Alor Setar tu hanya satu kebetulan ?

Tu dia jawap oii blogger pencacai PAS, apakah hanya kebetulan saja gambar dalam laman web budak cina tu banyak persamaan keadaan dengan gambar blogger Team Media Kedah..humm kita tengok apa pulak yang nak blogger pencacai PAS tu nak spin,, ha,ha,haa.ha,ha

Yang pastinya laman web budak cina tu kata dia ambil gambar di House BAR.. kantoiiiiiiiiiiiii..

SUMBER TEAM MEDIA KEDAH

1 comment:

Pedang Sibuti said...

Salam dari Sarawak,
Mohon pautkan link kami
sibtui-selamanya.blogspot.com
Terima kasih tuan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

REJIMEN PEJUANG MAYA DIRAJA

Popular Posts

Followers

Blog Archive