Friday, 27 January 2012

TERPANAS 21SX !! AKSI PANAS PENGANUT PAS LEBIH HEBAT DARI PEMIMPIN !!?
Gambar di atas MTK ambil dari blog 1PELURU..Kisah seorang penyokong tegar PAS yang selalu berhujah menggunakan hadis dan Al-Quran di laman facebook serta pernah terlibat sebagai jentera PR semasa PRK di Permatang Pauh terlibat dengan seks luar nikah sehingga melahirkan anak perempuan.

"Ini wajah penyokong tegar PAS... Gua dapat info sahih individu ini pernah terlibat dalam kempen PAS/PKR semasa PRK Permatang Pauh (dirujuk dari salah satu blog popular pembangkang), syarikatnya juga turut menyumbang dana untuk kempen PAS/PKR.


Lelaki ini sudah berkahwin tapi terlibat dalam seks luar nikah hingga perempuan (dalam foto di atas??) sekarang mengandung anak luar nikah mereka...


Inilah wajah sebenar penyokong PAS... MUNAFIK NUMERO UNO!! Lantang bertakbir setiap kali ceramah tapi perangai mengalahkan syaitan juga! Nak gua dedahkan dengan lebih lanjut?? Gua kaburkan wajah & jenama syarikatnya atas nama perikemanusiaan... tapi tunggulah di tahap mana perikemanusiaan gua! =)"macam mana penyokong tak jadi macam di atas... kalo pemimpinnya macam di bawah:
MTK
PAS tunjuk contoh teladan yang baik buat kanak2 PASTI..lepas ni mesti ada pewaris adegan ini

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

REJIMEN PEJUANG MAYA DIRAJA

Popular Posts

Followers

Blog Archive