Saturday, 30 March 2013

PANASS !!! VIDEO TUSUKAN TAJAM BANG NON HINGGA MAHASISWA TERJATUH #1MALAYSIATolakPeliwat

uncensored

Nampaknya video yang di keluarkan oleh Papagomo semalam membuatkan ramai pemimpin pembangkang tak senang duduk..Ramai pencacai dah kering idea nak tepis video terbaru ini, sebaliknya mereka hanya menyerang Papagomo dari segi undi hantu, dan masalah peribadi..

Video kali ini pula memaparkan bagaimana Anwar dibabak babak akhir menerkam mahasiswa ini seperti "BABI mencari pasangan untuk mengawan" yang rakus dahagakan seks songsang..

Menariknya kerana rakaman melalui TALIFON Bimbit remaja lelaki itu masih lagi terpasang dan memaparkan adengan yang begitu JIJIK untuk dijadikan Anwar Ibrahim sebagai contoh pemimpin rakyat Malaysia..Orang macam ni kah nak puak cacai nak sangat jadi PM?? Karpal Singh sendiri mengaku Anwar seorang peliwat..Tapi macamana pencacai semua tak percaya?? Mahkamah sendiri putuskan Anwar seorang peliwat tetapi alasan suka sama suka..

Sesungguhnya aku percaya bahawa rakyat Malaysia tolak Anwar Ibrahi si kaki liwat ini, tolak kelakuan seks bebas dan tolak retorik pembangkang..No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

REJIMEN PEJUANG MAYA DIRAJA

Popular Posts

Followers

Blog Archive