Sunday, 24 March 2013

PANASS !!! RAFIZI 3 SUKU PENGUNDI HANTU SEBENAR !!!


Rafizi 3 suku

Hairan, macamana la Anwar boleh lantik budak degree level 3 sebagai pengarah strategik?? Dah la pernah buat tuntutan palsu waktu kerja dengan Petronas..Kini Rafizi nak suruh semua orang rakyat Malaysia percaya cakap dia??


2 hari lepas Rafizi cakap Papagomo pengundi hantu sebab ada 2 tempat mengundi dan 2 pengenalan tetapi yang peliknya dalam lampiran yang ditunjukkan itu terdapat perbezaan pada tarikh kelahiran..Namun Rafizi sedikit pun tak ambik kisah pasal tu..Yang penting bagi dia janji nama sama dan boleh serang balik Papagomo sebagai pengundi hantu..Semalam Blog Mymassa mendedahkan bahawa Rafizi juga pengundi hantu dimana nama beliau didaftarkan di 5 tempat seperti dibawah ini..


Tengok nama memang sama, semua diatas tu Rafizi Ramli tapi yang membezakan adalah nombor kad pengenalan, tarikh kelahiran..Sama seperti apa yang Rafizi buat tuduhan terhadap Papagomo..

Memang nama sama tapi dah terang terang no ic dan tarikh kelahiran tak sama..So apa sebab rafizi nak tuduh orang lain pengundi hantu??

Si jambu Anwar ni ingat semua orang nama lain lain ka?? memang bodoh tahap cipan si Rafizi ni.macamana lah anwar boleh ambil dia jadi pengarah strategik kalau dengan wartawan pun tak lepas nak jawab...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

REJIMEN PEJUANG MAYA DIRAJA

Popular Posts

Followers

Blog Archive