Monday, 13 May 2013

PANASS !!! 50 RIBU GRO WARGA CHINA DISAHKAN UNDI DAP ??

Cerita tentang kebanjiran 50 ribu warga China yang masuk ke negara Malaysia sejak tahun 2005 yang dimainkan oleh beberapa blog tempatan telah membuka mata ramai pihak bertanyakan kemana hilangnya mereka sekarang..

Hanya mengunakan pas lawatan sosial warga warga China ini mampu tinggal lama dinegara kita.. Caranya cukup mudah iaitu dengan berkahwin secara kontrak bagi membolehkan warga China memperolehi taraf penduduk tetap..

Pekara ini didedahkan oleh beberapa akhbar tempatan yang mendakwa wanita wanita warga China yang bekerja sebagai GRO masuk ke Malaysia menggunakan pas lawatan sosial.Sebaik saja tiba di Malaysia mereka akan dikahwinkan dengan lelaki tempatan yang diupah oleh sindiket untuk mendapatkan taraf penduduk tetap..


Tak hairan jika pengundi cina semakin meningkat setiap kali PRU terutama kali di kawasan bandar, kerana kita sudah kenal pasti salah satu puncanya..Bayangkan, peningkatan pengundi cina cukup ketara hingga puluhan ribu majoriti dimenangi oleh pemimpin Dap..

Adakah kemenangan Dap dikawasan bandar mengunakan khidmat wanita wanita GRO dari China ??

Dibawah ini adalah Rencana tentang warga China yang masuk ke Malaysia di keluarkan dalam Portal Myneswhub

RENCANA DI BAWAH ADALAH PETIKAN BLOG THE FLYING KICK.

BAGAIMANAPUN, sebelum ke rencana itu, penulis pun mahu menambah sedikit pengalaman dan pemerhatian di tempat tinggal penusli di sebuah kondominium di Cheras.

Setiap hari sebelah pagi, sekumpulan wanita Cina akan berkumpul beramai-ramai bersembang macam takda tamadun dengan gelak ketawa dan meninggikan suara.

Bila kita bercakap bahasa Melayu, sepatah pun mereka tidak tahu jawab. Cina Malaysia macam mana sikit-sikit mesti boleh punya.

Cakap bahasa Inggeris pun teruk gila.

Sebijik Cina Tanah Besar…

Yang menjadi persoalan, mereka tak mengaku mereka dari Tanah Besar China, sebaliknya mengaku pada Singapura.

Takkanlah bahasa Inggeris orang Singapura macam itu punya teruk dan pelat Tanah Besar China…good bunyi gudaaaa…english disebut yingelishhhh.

Penulis syak ada sesuatu yang tak kena. Mereka tidak berani mengaku Cina Malaysia pasal terlalu jelas bukan rakyat negara ini. Namun tak mahu juga mengaku rakyat China, sebalik mengaku dari Singapura.

Mengapa Singapura? Kononnya mereka dari negara yang lebh maju dan senang jadi kita pun mungkin tidak pertikai motif boleh duduk di negara ini.

Sebenarnya penulis syak ada sindiket mungkin melibatkan pegawai korup di Jabatan Pendaftaran Negara (JPN) sendiri yang mungkin mengeluarkan kad pengenalan negara ini kepada kumpulan berkenaan.

Yang pasti, mereka bukan warga Singapura. Nak mengaku rakyat Malaysia sangat jelas menipu. Namun, mereka berkahwin dengan lelaki tempatan.

Rasanya kumpulan wanita Cina yang menimbulkan syak wasangka dan pertanyaan itu bukan hanya di tempat penulis, tetapi juga ramai di tempat lain.

Menakutkan jika ada sindiket dengan kerjasama pegawai korup JPN dan Imigresen yang membawa masuk warga Cina dan diberikan kerakyatan Malaysia secara senyap-senyap.

Kebarangkalian besar mereka juga telah mengundi untuk DAP juga pada pilihan raya umum yang lalu.

Bayangkan, DAP dan cybertropers mereka mengalih pandangan kita kepada pengundi Bangladesh tetapi pada masa yang sama puluhan ribu pengundi Tanah Besar China yang muka hampir nak sama dengan Cina tempatan yang menyelit masuk dan mengundi.

Polis harus melihat dan menyiasat perkara itu. Sebelum negara kita tergadai.

Ok..berikut pula rencana The Flying Kick.

Tahun 2007, Perdana Menteri pada waktu itu, Abdullah Badawi menyatakan lehairan berhubung kehilangan 50, 000 rakyat China yang datang ke negara ini dengan menggunakan pas lawatan sosial.

Sehingga ke hari ini misteri berkenaan tidak pernah terungkai. 50,000 pendatang tersebut bagaikan ditelan tanah, hilang ghaib tanpa bekas.

Banci Penduduk yang dilakukan pada tahun 2010 menyaksikan bagaimana sebahagian daripada samseng-samseng bermata sepet menghalang bancian dilakukan di kawasan-kawasan yang menjadi sarang pendatang dari China.

Kemenangan besar DAP dan pendaftaran pengundi-pengundi baru dalam jumlah yang besar melibatkan pengundi Cina oleh parti tersebut, juga mendatangkan tandatanya dan misteri yang tidak berkesudahan.

Apabila DAP mempertikaikan tentang pengundi hantu ia seolah-olah memberikan indikasi yang DAP sedang menyembunyikan sesuatu tentang kehilangan 50, 000 rakyat China di Pulau Pinang sahaja.

Sehingga kini Imigresen dan Jabatan Pendaftaran Negara masih lagi mendiamkan diri dan pada masa yang sama juga enggan melakukan operasi besar-besaran.

Apakah power benar 50, 000 rakyat China tersebut ataupun memang ada tangan ghaib DAP di dalamnya?

2 comments:

Unknown said...

mudah sgt ke nk dptkan ic malaysia krn yg sy tahu bnyk jg org indonesia kawin dgn org malaysia dh smpai 10 thn pun blm tentu boleh dpt ic msh pkai pasport jg.

Hang Man said...

cerita ini makin panas..sekarang sudah masuk tahun 2019..terbukti benar..mereka yg terlibat ini adalah pengkhianat negara dan perisik China..ambil tindakan segera dan usir mereka!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

REJIMEN PEJUANG MAYA DIRAJA

Popular Posts

Followers

Blog Archive