Tuesday 11 September 2012

PANASS !!! PISTOL PENGAWAL PERIBADI ANWAR MILIK SEORANG DATUK ??Maklumat yang MTK dapat dari blog mat kilau penang.. Nama pengawal peribadi Anwar bernama Harizal Bin Zahid.Harizal adalah pengawal peribadi berkerja dengan syarikat Riswan Security Enterprise yang beralamat di Wisma Mutiara Jalan Sungai Besi Kuala Lumpur.

Harizal telah ditahan dan selepas diambil keterangan beliau telah dilepaskan manakala pistol tersebut telah dirampas oleh polis dan masih lagi berada didalam simpanan Polis.. Difahamkan bahawa pistol berkenaan di daftarkan diatas nama seorang  Datuk..Namun sehingga kini masih belum dapat dipastikan bahawa Datuk berkenaan adalah pemilik syarikat keselamatan berkenaan...Nak tahu nama penuh pemilik pistol berkenaan boleh klik kat SINI

1 comment:

hisham said...

Betul la tu..jika syarikat keselamatan tu milik seorang datuk atau tan sri atau apa sri pun..segala senjata api yg dimiliki olih syarijat tersebut akan didaftarkan atas nama tuan punya syarikat....dan pengawal yg mengguna senjata tersebut di beri lesen C&U...carry and use...membawa dan mengguna...tak ada salah mana2 pun...cuma pengawal yg membawa senjata wajib mematuhi syarat2 yg terkandong dlm lesen serta mematuhi peraturan tertentu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

REJIMEN PEJUANG MAYA DIRAJA

Popular Posts

Followers

Blog Archive