Monday 21 April 2014

PANASS !!! VIDEO PAS ANGKAT SUMPAH PERTAHAN UNDANG UNDANG LORD REID !!
Masih ingat lagi Amanat Hadi Awang ??

Saudara-saudara sekelian percayalah,

Kita menentang UMNO, bukan kerana nama dia UMNO. Kita menentang Barisan Nasional bukan kerana dia lama memerintah kerajaan. Kita menentang dia ialah kerana dia mengekalkan perlembagaan penjajah, mengekalkan undang-undang kafir, mengekalkan peraturan jahiliyah. Oleh kerana itulah kita menentang mereka. Oleh kerana itulah kita menghadapi mereka. Oleh itulah kita cuba berlawan dengan mereka.
Percayalah saudara-saudara sekelian,

Perjuangan kita adalah jihad, ucapan kita adalah jihad, derma kita adalah jihad. Bergantunglah kita kepada Allah dengan (menghadapi) puak-puak ini kerana kalau kita mati melawan puak-puak ini, mati kita adalah syahid. Mati kita adalah Islam. Kita tidak perlu masuk Buddha, Kita tidak perlu masuk Hindu, Kita tidak perlu masuk Kristian, Tapi kita menjadi kafir dengan mengamalkan 'politik suku, agama suku'.

Dan kini tanpa rasa bersalah dan malu mereka pula menyokong Undang undang Lord Reid.. siapa kena tipu dan siapa ditipu ?? Adakah kematian arwah Ibrahim Libya terbela ??


1 comment:

Anonymous said...

Hairan sungguh. kenapa kata-kata haji hadi di atas tidak sisangkah dari dulu. kenapa ucapan seperti ini dibiar kehari ini tanpa dihujah. mana perginya ulama -ulama kat malaysia ini. kenapa tidak diperbetulkan kenyataan yang tergelincir dari orang yang bergelar haji.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

REJIMEN PEJUANG MAYA DIRAJA

Popular Posts

Followers

Blog Archive