Monday 2 January 2012

PANAS !!! RUPANYA MAHFUZ ADA HATI NAK JADI MB KEDAH


PATUT LA BARU NI MAHFUZ BUAT MAKAN MALAM BESAQ SAMBIL KUTIP DUIT, KLIK SINI RUPANYA NAK MELOBI JADI CALON MENTERI BESAQ,BILA DAH BANYAK DUIT BARU BOLEH BELI ORANG.BOLEH CANTAS SIAPA SAJA YANG TAK BERKENAN..

DULU BILA DUK PARLIMEN MESTI DIA INGAT ANWAR NAK BAGI JAWATAN MENTERI.KALAU DIA TAU TAK JADI MENTERI MESTI DIA DAH LAMA BERTANDING JADI ADUN.BOLEH JUGA MERASA KERUSI MENTERI BESAQ.ADA DRIVER BOLEH BAWA BILA P MANA MANA,MAHFUZ KAN TAK PANDAI BAWA KERETA.HEHEHE,NAK P MANA PUN BINI DIA YANG HANTAQ..Siapa tak kenal dengan Mahfuz Omar. Ahli Parlimen Pokok Sena dan juga Naib Presiden Pas. Walaupun dalam akademiknya si Mahfuz ni agak kurang. Memang kurang teruk la.. bukan kurang sikit. Tapi lagaknya, gayanya dan caranya yang membuatkan pengikut Pas menganggap Mahfuz ni umpama hero.

Dah lama Mahfuz jadi Ahli Parlimen. Mc dapat sumber dari dalam Pas sendiri, yang mengatakan Mahfuz pada PRU ke 13 ini teringin sangat nak tanding jadi Adun. Kalau di lihat pada mata kasar, nampak Mahfuz seolah-olah turun pangkat, tapi sebenarnya kalau beliau menang jadi adun, peluangnya untuk menaiki takhta kerajaan negeri terbuka besar.


i am no 1


Mahfuz merupakan calon untuk menduduki kerusi MB Kedah. Cuma, segala langkah dan orang yang mengaturkan jalannya di pangkah dulu oleh Ustaz Azizan, sebelum si Mahfuz sempat nak buka langkah, Ustaz Azizan lebih pandai membaca. Sebab tu sampai sekarang, Mahfuz masih lagi gigit jari, kalau nak ikut populariti, Mahfuz lagi hebat dari Ustaz Azizan.

Itu pasal kerusi MB.

Ada satu lagi jawatan yang si Mahfiuz ni nak sangat. Iaitu Presiden KFA (Persatuan Bola Sepak Kedah). Setahu Mc la, Mahfuz ni mana tau apa pasal bola, tapi yang dok pulun tarik si Mahfuz ni ialah penolong jurulatih Kedah iaitu Radhi Mat Din (bekas pemain kedah).

BACA SELANJUTNYA KEDAH KE KL

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

REJIMEN PEJUANG MAYA DIRAJA

Popular Posts

Followers

Blog Archive