Friday 6 January 2012

PANAS!! "SUKA SAMA SUKA" TAGLINE BARU ANWAR HADAPI 901
AIDCNews – 05/01/12 – Datuk Seri Anwar Ibrahim sendiri menyebut kejadian seks luar tabie dengan bekas pembantunya, Mohd Saiful Bukhari Azlan pada 26 Jun 2008, antara 3.01 petang dan 4.30 petang di Unit 1151, Kondominium Desa Damansara, No 99, Jalan Setiakasih Bukit Damansara berlaku atas dasar ‘suka sama suka’.

Anwar menyebut terma ‘suka sama suka’ itu pada 7 Ogos 2008, di luar bangunan mahkamah seksyen Jalan Duta, ketika kali pertama kes itu disebut di mahkamah.

Penasihat Parti Keadilan Rakyat (PKR) itu dituduh mengikut Seksyen 377B Kanun Keseksaan yang jika disabitkan kesalahan boleh dihukum hukuman penjara sehingga 20 tahun dan sebatan.

Selepas mendengar pertuduhan itu, di luar mahkamah, Anwar mula mencanang maksud ‘Seksyen 377B’ dan memperbesar-besarkan isu ‘Suka Sama Suka’.

“Ini pendakwaannya itu 377B maknanya suka sama suka. Kalau suka sama suka, pasal apa saya seorang sahaja yang kena dakwa.

“Dah Suka (Sama) Suka dakwa dua-dua lah”, katanya.

Bukan setakat itu, mencanang isu ‘suka sama suka’ itu turut diwar-warkan oleh orang kanannya, Azmin Ali.

“Liwat suka sama suka..ni apa nak jadi ni..consensual act…maknanya engkau setuju, aku setuju..aku gosok, engkau lipat”, katanya.

Persoalannya dalam banyak hujah lain, kenapa Anwar dan Azmin akhirnya mengambil strategi memperbesarkan isu ‘suka sama suka’ ?

Seksyen 377B Kanun Keseksaan

Menurut perundangan, seksyen 377B Kanun Keseksaan bermaksud, “Sesiapa yang secara sukarela melakukan persetubuhan bertentangan dengan aturan tabii hendaklah dihukum penjara selama tempoh yang boleh dilanjutkan hingga dua puluh tahun, dan boleh juga disebat”

MTK
CAN I FUCK U TODAY??

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

REJIMEN PEJUANG MAYA DIRAJA

Popular Posts

Followers

Blog Archive