Sunday, 9 December 2012

GEMPAR !!! MANGSA PERTAMA TERKENA RADIASI NADIR BUMI LYNAS ??
Sebentar tadi seorang sumber dari Kuantan Pahang telah SMS katanya dah ada beberapa orang terkena radiasi nadir bumi Lynas..Cuak jugak aku dengar berita tu..

Jadi aku nak pastikan cerita tu betul ke tidak aku terus kontek member aku kat Gebeng...Rupa rupanya memang benar sebab ada orang kampung dah berani pegang nadir bumi tu..

Korang lihat sendiri betapa beraninya orang kampung Gebeng yang tak takut mati seperti Cina dan pencacai Himpunan Hijau . Siap boleh pegang lagi nadir bumi yang didakwa merbahaya oleh puak-puak pembangkang.
Kesimpulannyq nadir bumi Lynas ini sebenarnya tak merbahaya pun seperti didakwa pembangkang . Mereka hanya mahu politikan isu ini bagi membolehkan berarak seperti Himpunan lalat Hijau .

Yang tak tahannya kini puak cacai PR duk spin kata Nadir Bumi tu selamat tapi yang tak selamatnya sisa  bahan buangan pulak dah..Aduhaii lawak babi betul la cacai PR ni dulu kata nadir bumi tu yang tak selamat.La ni duk spin kot lain pulak..Hoi cacai korang taktau ke yang tempat sisa buangan tu dibuat ikut spesifikasi..

Korang tu bukan pakar dalam bidang ni so tak payah la nak tunjuk pandai..Kalau pandai korang taklah jadi cacai PR..PR ni suka cacai yang bodoh boleh kena kencing saja..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

REJIMEN PEJUANG MAYA DIRAJA

Popular Posts

Followers

Blog Archive