Friday 31 August 2012

HOT !! BLOGGER PAKATAN AKUI ISU TUKAR BENDERA BUATKAN PR KALAH TERUK


Nampaknya isu tukar bendera Kebangsaan yang dikibarkan didataran merdeka malam ni mencetuskan kegelisahan dikalangan blogger pakatan sendiri..Manakan tidak,mereka mengakui agak susah untuk menangkis serangan yang akan dilakukan..

Sebagai contoh 2 orang admin KBSB kecewa dengan tindakkan penyokong janji bersih malam tadi kelihatan bodoh dan bangang mengibarkan bendera yang diberi nama sang saka malaya mirip bendera Indon dan singapura..Sebelum ni pencacai pakatan termasuk adun dap mahu Jalur Gemilang ditukar kononnya meniru bendera Amerika Syarikat..Tapi bila dilihat, bendera yang mereka kibarkan itu serupa dengan bendera indon dan singapura..Anda bacalah sendiri kegelisahan blogger PR yang makin pening nak menjawab isu akibat kebodohan penyokong bersih sendiri..

4 comments:

Anonymous said...


I say this is too much
this stupid idiots knows what they are doing or not
aiiyyooo,this is bad laa..
find some busuut or boontuut to stick your stupid flag...
some goons are behind this two stupid fellos.

Dot said...

senjata dah nak makan tuan!! apa sj yg pr cuba nak jadikan isu akhirnya kembali menghantui mrk..Allah SWT Maha Memelihara! peliharalah pemerintahan yg sedia ada krn yg nak ganti pun cacamerba benar!!

A.T.T. said...

Salam Merdeka,
selalunya hati boleh gak sabar ngan karenah bebudak PR ni, tp kali ni menyirap darah rasanya melihatkan bendera seiras negara-negara republik ditayangkan. nampaknya benar lah ramalan, idea hendak menjadikan Malaysia sebuah Republik dimana Raja-Raja akan jadi Gabenor Negeri saja nanti, hasil dari ajaran dan kefahaman mengenai pemberontakan rakyat negara China satu masa dulu yg berjaya menjatuhkan sistem beraja negaranya dilaksanakan dalam negara kita pula! Ya Allah, ampunkanlah kami semua akibat kesalahan kami.. berilah kekuatan kepada kami untuk menentang kemungkaran ini. Amiin. Jelas sekali nampaknya, yg menang adalah bukan kaum kita! dr banyaknya gambar yg sudah tersiar dan terpampang, 'mereka' sudah berjaya mempergunakan saudara kita seluruhnya utk menentang saudaranya sendiri. hancur mood aku menyambut Merdeka dalam Syawal ni! kurang ajaq betui hantu kuning ni semua! sori bro, byk pulak nak mengarut dah sama ni.

Anonymous said...

sikit sikit kena ikut singapork

wei anjing pr,singapore takde skolah vernakular.semua dalam satu sekolah

kenapa yang tu takmau ikut plak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

REJIMEN PEJUANG MAYA DIRAJA

Popular Posts

Followers

Blog Archive