Saturday, 10 May 2014

TIADA YANG LEBIH BODOH MELAINKAN SI RAPUSSY RAMLI


Tiada yang bodoh melainkan yang bodoh bodoh belaka keluar dari otak Rapussy Ramli MP Pandan merangkap Pengarah Strategik PKR.. Rafizi dalam Facebook miliknya memfitnah Datin Seri Rosmah ke sana ke sini menaiki helikopter..Tapi Rafizi tak tahu yang gambar sebenar yang dimuat naik Rafizi itu sebenarnya DS Rosmah bersama YAB PM semasa Program YAB Dato Seri Najib di Taiping 2 hari lepas..

Memang dah tugas Perdana Menteri menaiki helikopter kerajaan dan kapal terbang milik kerajaan untuk segala urusan rasmi beliau kerana kekangan masa dan jarak antara tempat tempat yang beliau kena hadiri itu jauh lebih lebih lagi dikawasan pedalaman seperti di Banding Perak..

Datin Seri Rosmah pula sebagai Isteri YAB PM sentiasa menemani beliau kemana sahaja jika DS Rosmah tiada program rasmi selaku Isteri Perdana Menteri.. Jadi salahkah Isteri YAB PM ikut serta suaminya ?? Takkan nak suruh DS Rosmah naik kereta ??

Anwar masa jadi Timb PM pun bawa Wan Azizah naik pesawat rasmi kerajaan atas urusan rasmi.. Jadi apa masalah jika DS Rosmah ikut suaminya ?

Dan kenapa Rafizi tak pertikai Anwar pulak ?? ke sana ke sini naik Private Jet ?? Banyak pulak duit Anwar..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

REJIMEN PEJUANG MAYA DIRAJA

Popular Posts

Followers

Blog Archive