Saturday, 5 October 2013

PANASS !! MAT SABU PELIK DENGAN ORANG MELAYU, ORANG MELAYU PELIK DENGAN PERANGAI MAT SABU !!Saya pelik dengan sebilangan bangsa Melayu, kerana mereka tidak kisah ditipu.'

Kata Timbalan Presiden Pas, Mohamad Sabu dalam ceramah Pas dekat Pusat Tarbiyah Pas Rantau Panjang, baru-baru ini.

Menurutnya, tidak ada bangsa lain di dunia ini, kecuali Melayu, walaupun acap kali ditipu, namun penduduk tetap memberi sokongan padu kepada pemimpin mereka.

Kami sebagai rakyat pun pelik dengan sikap dan perangai tak serupa bikin mat sabu dan perangai ahli Pas yang ditipu dengan imej Mat Sabu..Dulu Mat Sabu kata Anwar Berahim kaki liwat, sekarang dia jilat Anwar berahim.. Penyokong Pas duk kata pemimpin Umno kaki minumlah suka maksiatlah, tapi kes Mat Sabu kena tangkap basah dengan Normah depa diam sampai tak berani bersuara..

Rakyat pun pelik dengan pemimpin Pas yang tak berani ambik tindakkan kat si penzina penzina dalam Pas yang pernah kantoi seperti adun Selinsing.Mat Sabu, Si Stoppa.. Sampai sekarang Pas diam.. Melayu dalam Pas paling banyak kena tipu dengan pemimpin Pas yang sanggup putar belit apa saja benda waima perkara yang kerajaan lakukan dapat manfaat kepada rakyat..

2 comments:

Anonymous said...

DIA pelik dgn perangai org melayu yg yang bilangan berjuta-juta. Perangai dia org melayu tak pelik?. Dia dok canag demokrasi, bolehkah dia 'sa' melawan berjuta-juta melayu. Apa kata berjuta-juta melayu yg dia kata pelik ludah kat muka dia. Mati lemas kot Mat Sabu. Kena jentik sorang sekali kat hidung pun boleh hilang deria Dia nak bau AIR BUR**.

Budak Baghuh said...

Mat Sabun lagak alim tp bingai skandal dgn bini oghang x abih lagi...

Salam..mohon link http://orangkampungcyber.blogspot.com dlm bloglist tuan tks

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

REJIMEN PEJUANG MAYA DIRAJA

Popular Posts

Followers

Blog Archive