Sunday, 21 April 2013

EKSKLUSIF !!!! BINI CALON PAS KEDAH TERLIBAT DALAM PENYELEWENGAN WANG INSTITUT PENDIDIKAN KERAJAAN NEGERI !!


dokumen sulit

Panas panas panas.. Aku baru dapat 1 dokumen lengkap tentang penyelewengan di sebuah institusi pendidikan milik kerajaan negeri dimana setiap tahun menerima dana yang banyak dari kerajaan..

Dokumen " SULIT " audit dalaman ini diserahkan kepada aku selepas penamaan calon semalam.. Orang yang memberikan kepada aku ini mahu pekara ini didedahkan dengan kadar "SEGERA" supaya rakyat dapat menilai sendiri perangai pemimpin pemimpin Pas..


Menariknya kesemua orang orang penting dalam institusi pendidikan ini adalah pemuda Pas, ahli keluarga calon Pas dan isteri isteri pemimpin Pas..

Kandungan dokumen ini juga menunjukkan terdapat banyak penyelewengan dalam urusan kewangan.. Terdapat 39 voucher bayaran yang dikeluarkan cukup meragukan sehingga orang yang bertanggungjawab GAGAL untuk menjelaskan kemana perginya wang tersebut..

Dokumen ini masih dalam kajian TMK, dan akan didedahkan sepenuhnya bila siasatan terperinci siap sepenuhnya..Jadi kepada calon calon Pas yang bertanding tu JAGA JAGA rahsia anda ditangan kami !!!

2 comments:

Anonymous said...

Kalau salah, biar serban berjela meleret ke tanah tetap salah dan wajar dihukum. Begitu juga kalau perempuan, biar kelihatan terkurung celah penutup mulut dan hidung, kalau salah, dihukum jua.

Anonymous said...

Salur mklumat tu kat sprm jek...hhaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

REJIMEN PEJUANG MAYA DIRAJA

Popular Posts

Followers

Blog Archive