Saturday, 31 December 2011

PAS KEDAH KANTOI LAGI!! NAK BUAT KEJA,BUAT LA CARA ISLAM!!!BILA KENA TANG BATANG HIDUNG PUAK PUAK NI,DEPA SPIN BUKAN MAIN JAUH LAGI KATA KERAJAAN BN DULU ROBOH MASJID ALOQ MALAI,DEPA IKUT CARA KERAJAAN BN DULU BUAT.TAPI SEMUA TU PEMBOHONGAN PAS SEMATA MATA MAHU MENUTUP KERJA JAHAT MEREKA YANG MAHU MEROBOHKAN MADRASAH SALIHIAH KANCUT.


MEMANG SAH GILA PUAK PUAK YANG MENGAKU LEBIH ISLAM DARI ORANG LAIN


Soalan:
Tidak pernah berlaku dalam sejarah negeri Kedah, Rumah Allah (masjid atau surau) diroboh untuk sebuah shopping complex.

Jawapan Kerajaan Negeri: (PENIPUAN!!!)
Tidak benar. Masjid Alor Malai pernah diroboh untuk pembangunan menyeluruh Kompleks Al-Bukhari yang juga dibangunkan kompleks perniagaan di situ (antaranya Pasaraya Giant). Sebuah masjid baru dibina, bukan di atas tapak masjid lama tetapi dilokasi lain menggunakan kaedah Istibdal, sama seperti kaedah yang digunakan terhadap tanah wakaf Madrasah Salihiah. Ia tidak menjadi isu kerana pihak pembangkang pada masa itu (PAS) tahu hukum hakam, menghormati institusi ulamak dan tidak membantah membuta tuli. Sekarang isu Salihiah menjadi ‘panas’ kerana pihak pembangkang kini merasa ‘terlebih pandai’ dari para ulamak yang ada dalam Majlis Fatwa Negeri Kedah.
INI JAWAPAN ORANG YANG BUAT KEJA CARA ISLAM


BAGI ORANG LUAQ DARI KEDAH DEPA NI MEMANG AKAN PERCAYA BULAT BULAT TAPI BAGI YANG ORANG MENETAP KAT SINI DEPA TAU JAWAPAN KERAJAAN NEGERI ADALAH PEMBOHONGAN

BACA SELANJUTNYA DI SINI

1 comment:

Anonymous said...

Hangpaa pangkah lagi !! hangpa pangkah lagi naaaaa...!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

REJIMEN PEJUANG MAYA DIRAJA

Popular Posts

Followers

Blog Archive