Tuesday, 5 August 2014

#SAVEGAZA !! AL QASSAM BERJAYA KALAHKAN REJIM ZIONISPeperangan yang dicetuskan oleh negara haram Israel terhadap Palestin nampaknya memakan diri sendiri.

Ini kerana, Israel terpaksa menanggung banyak kerugian akibat daripada peperangan tersebut, sehinggakan hal itu terpaksa dibawa ke Parlimen Israel untuk dibincangkan.

Memetik sumber daripada Perunding Aman Palestin, Dr Zainur Rashid Zainuddin, memaklumkan bahawa Israel telah mengalami banyak kerugian dek kerana ciptaan 'permainan' kotor mereka ini dan kerugian yang dialami oleh mereka terdiri daripada pelbagai sudut.

“Kerugian yang besar tersebut adalah daripada sudut operasi ketenteraan udara dan darat, perekonomian, industri pelancongan, industri penerbangan, penempatan komuniti Israel dan sebagainya.“Bahkan jumlah kematian di kalangan tentera Israel Defence Forces (IDF) dan polis jauh melebihi jumlah anggota al Qassam yang terkorban syahid,” katanya.

Perkembangan terbaru menyaksikan tentera IDF yang terbunuh adalah seramai 497 orang, manakala polis Israel yang terbunuh pula ialah seramai 113 orang, sementara tentera Israel yang cedera parah dan sederhana pula seramai 879 dan polis Israel yang cedera pula seramai 362 orang.

Jumlah ini jelas jauh lebih tinggi (10 kali ganda menurut sumber al-Qassam) jika dibandingkan dengan jumlah anggota al-Qassam yang terkorban syahid.

Sementara majoriti yang terkorban di Gaza adalah di kalangan kanak-kanak, wanita dan orang awam.

Israel tidak punya banyak pilihan melainkan terpaksa mencipta alasan sebelum mengundurkan tenteranya daripada sempadan Gaza dan akan menggunakan apa jua cara agar Pertubuhan Bangsa-Bangsa Bersatu (PBB) dan masyarakat dunia terus memberikan imej yang buruk kepada Hamas.

Oleh itu, ayuh rakyat Malaysia bangkit bantu Palestin, masanya sudah tiba untuk menyaksikan kejatuhan rejim Zionis.

1 comment:

Anonymous said...

Peduli apa dgn. gertakan si Barat-ZIONIS; kononnya PEJUANG-PEJUANG PEMBEBASAN ISLAM Palestin, HAMAS/Al Qassam adalah ‘pengganas’! PI MAMPOS! Yg. PENGGANAS sebenaqnya adalah si Israel-ZIONIS dan penyokong Baratnya, BUKAN HAMAS - lihat di http://www.stopwar.org.uk/news/what-is-terrorism-and-who-are-the-real-terrorists-in-gaza#.U9xTCaM4L1U ,
What is terrorism and who are the real terrorists in Gaza?,
By Glenn Greenwald; dan di - http://www.presstv.ir/detail/2014/08/01/373675/genocide-permissible-times-of-israel/
Genocide permissible in Gaza: Times of Israel ,Aug 1, 2014!

Malangnya si PENYAMAQ Islam-ejen ZIONIS telah menyerap masuk OIC (Pertubuhan Kerjasama Islam) dan menggunakan wanita jelita/lelaki tampan untuk berkahwin dgn. Raja-Raja Arab atau dirosakkan akhlak jenerasi muda mereka – sebab itu OIC yg. di kuasai Arab Saudi, tidak mempertahankan BUMIPUTERA ISLAM di Palestin dgn. kuat, dan umat Islam lain di seluruh Dunia Islam (terutamanya yg. kaya minyak.gas), yg. makin diBUNUH dlm. GENOSID yg. meningkat, oleh si Yahudi ZIONIS/Israel-Barat! Baru hari ni kau baca OIC bersuara tapi bukan main LEMBIK lagi – patutnya buat BANTAHAN secara amat TEGAS kat PBB dan panggil MESYUARAT TERGEMPAR OIC utk. MENGERTAK Barat dgn. pelbagai sekatan ekonomi (termasuk ekspot minyak-gas), yg. juga penyokong kuat Israel-ZIONIS-KEPARAT itu!

Maka, dah tiba masanya OIC dibubarkan atau ditubuhkan satu lagi pertubuhan Sedunia negara-negara ISLAM baru yg. mesti diKUASAI pemimpin Islam TULEN yg. berani menentang Barat-ZIONIS/Israel - yg. mesti meningkatkan kuasa ekonomi-politik-sosial sesama Dunia Islam/umatnya, terutamanya yg.miskin, serta mempunyai tentera termasuk tentera pengaman ISLAM (untuk menguruskan sendiri kem-kem pelarian ISLAM) serta mempunyai kuasa yg. kuat di UN (yg. sebenaqnya dikuasai si Barat-ZIONIS)! Tengok bagaimana Barat-ZIONIS semakin takut dgn. peningkatan kuasa African Union (sebab itu mereka membunuh dgn. amat kejam, Allahyarham Presiden Gaddhafi, yg. merupakan salah seorg. pemimpin terkemuka AU ini, hingga mahu menubuhkan matawang Afrika sendiri sebelum arwah dibunuh). Dan pemimpin Islam, jgn. masuk PERANGKAP lansung sebarang perjanjian/pertubuhan DAJAL Barat-ZIONIS spt. TPPA, ICC/ICJ/UN Tribunal dan sebagainya.

Makcik Sambal Belacan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

REJIMEN PEJUANG MAYA DIRAJA

Popular Posts

Followers

Blog Archive