Monday, 12 May 2014

ERKKK !! PAS MAIN WAYANG ISU HUDUD ??
Nampaknya sudah timbul bibit bibit tolakan Pas terhadap isu hudud apabila mereka terperangkap sama ada untuk membentangkan cadangan rang undang-undang persendirian bagi membolehkan undang-undang hudud dilaksanakan di Kelantan pada sidang Dewan Rakyat bulan depan.

Pas menangguh cadangan untuk membentang rang undang-undang hudud kononnya untuk memberi ruang kepada Jawatankuasa Teknikal oleh kerajaan Pusat dan kerajaan Kelantan untuk meneliti semula isu-isu teknikal berkaitan pelaksanaan hukum hudud di bawah Enakmen Kanun Jenayah Syariah II Negeri Kelantan 1993.

Keputusan itu dicapai pada mesyuarat Jawatankuasa Kerja Pas Pusat dan diumumkan presidennya, Datuk Seri Abdul Hadi Awang menerusi satu kenyataan yang dibaca oleh timbalan beliau, Mohamad Sabu.


Kenapa Hadi Awang tidak umum sendiri ? Sedangkan beliaulah yang mahukan hudud dapat dilaksanakan.. atau terdapat arahan supaya Hadi Awang tandatangan surat tanpa kerelaan beliau ?

Ada khabar angin mengatakan bahawa tandatangan milik hadi Awang itu berbeza dari tanda tangan yang sebenar.. Cuba lihat gambar dibawah

Tandatangan hadi Awang yang ori Klik SINI

1 comment:

Anonymous said...

Aku syak habis ulama-ulama TULEN dlm PAS diBUNUH seorg. demi seorg - disyaki diracun, termasuk yg. boleh sebabkan lemah jantung/kanser dsbnya (ini MO biasa si Barat-ZIONIS/Israel, dan ejen tempatan mereka dr. si KAPIRDAJAL DAPBANGKAI/PKRSODOM serta PENYAMAQ Islam) - lihat suntikan kimia utk. menyebabkan kanser/sakit jantung/racun di http://www.globalresearch.ca/the-cia-has-attempted-to-assassinate-50-foreign-leaders-including-chavez/5326864, The CIA has Attempted to Assassinate 50 Foreign Leaders Including Chavez, Global Research, March 15, 2013; di http://imeu.net/news/article0024562.shtml, Israel's History of Assassinating Palestinian Leaders, The IMEU, Nov 6, 2013; dan di http://www.globalresearch.ca/israels-secret-nuclear-biological-and-chemical-weapons-nbc/5352454, Israel’s Secret Nuclear Biological and Chemical Weapons (NBC), By Manlio Dinucci, Global Research, October 01, 20131

Dan yg. terbaru, telah dibuktikan pemimpin tercinta PLO, Pres. Yasser Arafat, diracun Mossad/ Israel – di http://www.globalresearch.ca/the-assassination-of-yasser-arafat-was-ordered-by-the-israeli-cabinet-we-will-choose-the-right-way-and-the-right-time-to-kill-arafat/5357121, The Assassination of Yasser Arafat was Ordered by The Israeli Cabinet: “We will Choose the Right Way and the Right Time to Kill Arafat.”, By Prof Michel Chossudovsky, Global Research, November 07, 2013!

Makcik Sambal Belacan – PERTAHAN ISLAM/umatnya, Kesultanan Melayu, Bahasa Melayu, hak BUMIPUTERA Melayu dan BUMIPUTERA lain; dan hak orang miskin dari semua bangsa yang hormat Islam, dan bangsa dan hak Bumiputera (Bumiputera juga bermakna Pribumi/Orang Asal-Asli/Indigenous/Native/Aboriginal/First Nation).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

REJIMEN PEJUANG MAYA DIRAJA

Popular Posts

Followers

Blog Archive