Friday 25 October 2013

EKSKLUSIF !!! CALON PAS PERNAH NAK JATUHKAN ARWAH UST AZIZAN ?? @MukhrizMahathir @Tunfaisal @TengkuAdnanRealSemalam aku ada keluarkan artikel hubungan kekeluargaan antara calon Pas Prk Sg Limau si Azam Abdul Samat dengan Phahrolrazi di SINI, selepas beberapa jam artikel tu dikeluarkan, rakan blogger KedahkeKL menerima satu kiriman (sms) yang disebar oleh penyokong arwah Ust Azizan menceritakan perilaku calon Pas terhadap arwah semasa arwah masih hidup..

Menurut sumber, calon Pas si Azam Samad ini diantara manusia yang ketawa besar bila dengar Allahyarham Ustaz Azizan kena potong kaki. Ini maklumat yang kami dapat,Terpaksa di sensor sebab terlalu kasar bahasanya..

SMS ini telah tersebar jauh hingga diterima oleh kami(TMK). Malah kami sendiri tidak pasti keadaan sebenar calon Pas yang kononnya diberi nama 'anak didik' Allahyarham Ustaz Azizan. Benarkah dia tu anak didik, atau sekadar pinjam populariti nak menang pilihanraya?

Jika dilihat cara kempen yang dilakukan oleh Pas, mereka menjaja nama dan gambar arwah untuk meraih undi simpati dari pengundi Sungai Limau.. Malah mereka sanggup berbohong mengatakan calon Pas ini mempunyai pertalian darah dengan arwah, walhal blog wartawan haramkah iaitu MSO sendiri mengakui bahawa Azam Abdul Samat anak sepupu kepada Phahrolrazi..


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

REJIMEN PEJUANG MAYA DIRAJA

Popular Posts

Followers

Blog Archive