Monday, 2 September 2013

PANASSS !!! KERAJAAN PR UMUM PENURUNAN HARGA MINYAK DI SEMUA NEGERI PAKATAN !!???

Terkini! Penurunan Harga Minyak.

Pakatan Rakyat hari ini mengesahkan bahawa semua harga minyak akan diturunkan sebanyak 50 sen se liter, di semua stesen minyak yang terletak di negeri negeri yang ditadbir oleh Pakatan Rakyat. Negeri negeri yang terlibat adalah Pulau Pinang, Kelantan dan juga Selangor.

Perkara ini disahkan oleh setiausaha Pakatan Rakyat negeri selangor, selepas selesai sahaja Mesyuarat Majlis Presiden Pakatan Rakyat yang berlangsung di Shah Alam sebentar tadi.Majlis Presiden dalam Mesyuarat nya petang tadi, sebulat suara bersetuju untuk menghapuskan cukai yang dikenakan pada premis premis syarikat minyak, dengan itu harga minyak manpu diturunkan sebanyak 35 peratus untuk setiap kategori akan berkuatkuasa pada pukul 12 malam ini.

Sumber itu juga menegaskan, penurunan harga tersebut juga akan dapat dinikmati oleh semua kenderaan yang mengisi minyak di stesen tersebut walaupun tidak menpunyai no pendaftaran negeri Pakatan Rakyat.

Berikut adalah senarai minyak yang terlibat dengan penurunan harga, 1.Minyak Angin 2.Minyak Senyonyong 3.Minyak Gamat 4.Minyak Dagu 5.Minyak Pengasih. 6.Minyak Yuyi Cap Limau


Hehehe.. Ubat hilang stress

5 comments:

banggoi petai said...
This comment has been removed by the author.
Unknown said...

Hahhaha

Anonymous said...

Penang n Selangor harga minyak Turun sebab penasihat economic amat bijak,lim guan eng juga menghantar Surat arahan/nasihat kpd Stesen minyak d Pulau Pinang supaya itidak melainkan harga minyak,jika tidak lesen perniagaan Akan d tarik balik.

Anonymous said...

KAH, KAH, KAH, KAH, KAH, KAH, KAH, KAH, KAH, KAH, KAH, KAH, KAH, KAH, KAH, KAH, KAH, KAH, KAH, KAH, KAH, KAH, KAH, KAH, KAH, KAH, KAH, KAH, KAH, KAH, KAH, KAH, KAH, KAH, KAH,

Anonymous said...

Haaa!!! Turun!!! Minyak urut belakang,minyak geli dn minyak China do.....!!!! Kah kah kah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

REJIMEN PEJUANG MAYA DIRAJA

Popular Posts

Followers

Blog Archive