Thursday, 20 June 2013

TERPANASSS !!! KUMPULAN SYIAH DI PENDANG MULA TONJOLKAN DIRI !!!
Gerakan Syiah Di Kedah -

Inilah dia wajah-wajah penganut Agama Syiah di PENDANG, KEDAH yang membuat laporan polis terhadap Ustaz Alaudin bin Dato’ Abu Bakar yang berani membongkar ajaran sesat Syiah di sana. penganut Syiah ni ibarat penganut Qadiani, semakin lama semakin membiak, lepas tu mula buat masjid sendiri, buat perkampungan sendiri, buat komuniti sendiri.

Kawasan kawasan yang dikatakan mempunyai pengaruh Syiah antara kawasan paling banyak menaikkan bendera hitam seperti di Kuala Kedah, Padang Terap, Baling, Jerai dan beberapa lagi kawasan kecil di Kedah..- Sumber FBAdakah kumpulan ini yang menjadi tulang belakang kepada Mat Sabu ketika PRU lalu ?? Dengar cerita Pendang adalah transit terbesar kumpulan Syiah di kedah.. Ada beberapa kawasan di Pendang di kesan telah menjalankan aktiviti penyebaran fahaman Syiah disana..Malah ketika Mat Sabu diistiharkan untuk bertanding di Pendang banyak panji panji hitam telah dipacak di beberapa kawasan di Pendang seperti apa yang TMK pernah laporkan sebelum ini4 comments:

Anonymous said...

Aku dengaq orang syiah sika jilat puki orang betui ka mat sabu?

Anonymous said...

Sapa sangka muka melayu hrni bnyk yg da rosak islamnya? Dulu asal kn muka melayu kt fikr mereka islam n berakidh asw.tp hrini dlm parti islam sendri mcm2 puak munafik lahir.syiah,wahabi dll.pelik,makin rmai yg jd pndakwah n bercermah siang mlm seluruh ngara,mkin rosak akidah islm kta.islm bukn tmbh mningkt syiarnya,tp mkin trhina dgn mnusia2 munafik ni.

eros asmara said...

apa nak buat....dah memang orang Pendang ni ramainya Melayu Felda yang Bodoh dan tak sedar diri. Aku pernah pergi rumah kawan kat Pendang ni. Orang kampungnya memang tak ada cerita lain... asyik pergi jumpa bomoh, seks bebas, bangun tidur pun jam 10...orang kerja KL mana buat lagu tu

Anonymous said...

Kita orang islam dalam anutan al quran dan sunnah wal jamaah
Tak patut menghina orang lain
Sekali pun mereka kafir atau sesat dari ajaran sunnah wal jamaah
Kita juga akan di pertanggung jawab di akhirat kelak
Kerana tidak berusaha untuk memperbaiki akidah akidah mereka yamg telah jauh menyimpang dari sunnah wal jamaah

Wasalam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

REJIMEN PEJUANG MAYA DIRAJA

Popular Posts

Followers

Blog Archive