Saturday, 22 September 2012

PANASS !!! TIAN CHUA HADIAHKAN LUXORY PRIVATE JET BARU UNTUK ANWAR ?Hebatkan Anwar ni, disamping mempunyai hobi yang tercondong kearah lubang belakang, Anwar juga mempunyai keghairahan mempunyai sebuah Jet Peribadi..Kalau tak silap, cita citanya memiliki jet peribadi ini sewaktu menjawat jawatan TPM lagi..

Dengan adanya Dana luar bernilai jutaan ringgit dan wang yang dirembatnya sewaktu menjawat jawatan TPM maka terdedah lah gambar jet mewah Anwar yang dibocorkan sendiri oleh orang kanannya sendiri iaitu Tian Chua..
Tian Chua dan beberapa anggota kanan Pkr termasuklah Zuraidah mak lampir kelihatan begitu teruja apabila  menaikki pesawat peribadi Anwar..Ya lah, sebelum ni kan dalam ceramah ceramah pemimpin Pkr kata mana mampu nak naik flight mewah.. paling koman pun MAS first class lah..


Jelas sekali punaisehat ekonomi 1 hengget ni dah tunjuk tembelang yang sebenar..Makin terserlah sifat sifat kaki auta dalam dirinya..Jadi sebagai rakyat, anda tak pernah terfikirkah dimana anwar dapat duit untuk memiliki jet peribadi mewah ni ?? Kalau dengar dalam ceramah, yang selalu disebut ialah PKR bukannya ada bantuan dari dana asing, PKR adalah parti marhaen, PKR adalah parti rakyat.Duit derma jihad andalah sumber kewangan kami..

Jangan kata nak beli, sewa pun tak mungkin mereka mampu... Agaknya kalau dihimpun duit duit derma dari mulanya reformasi sampai sekarang ni silap silap airbus A320 pun dah boleh beli..Maklumlah penyokong PR kan pemurah hati..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

REJIMEN PEJUANG MAYA DIRAJA

Popular Posts

Followers

Blog Archive