Friday, 8 June 2012

PANASS !!! [VIDEO] URUT BOGEL DI SELANGOR DIDALANGI OLEH RONNIE LIU ?


Video ini berjaya dirakam dalam satu serbuan PDRM ke sebuah pusat urut di Puchong. Menurut kenyataan polis dalam video ini, premis ini telah diserbu sebelum ini tetapi masih aktif. Ertinya, walaupun melanggar kesalahan, pihak PBT di bawah Kerajaan PAS-PKR-DAP masih tidak menyita dan membiarkan premis maksiat ini terus beroperasi.
Tak hairan lah walaupun banyak kali di serbu oleh PDRM,mereka masih lagi beroperasi seperti biasa kerana PBT di Selangor ni di jaga oleh bapak ayam ronnie liu..Masih ingatkah lagi peristiwa Ronniu Liu pernah disiasat kerana menghalang pegawai penguatkuasa menjalankan operasi cegah maksiat.

Menghalang operasi MPSJ

Pada 3 November 2007, pois dari Balai Polis Puchong menyiasat Ronnie Liu mengikut Seksyen 186 Kanun Keseksaan kerana menghalang pegawai penguatkuasa Majlis Perbandaran Subang Jaya (MPSJ) menjalankan operasi mencegah maksiat di sebuah hotel di Bandar Puchong Jaya, Selangor. Ronnie menetap di Petaling Jaya Utara . Penyitaan dilakukan oleh pasukan polis dan anggota penguat kuasa Majlis Perbandaran Subang Jaya (MPSJ). 22 pelacur warga asing dan 12 lelaki dipercayai pelanggan telah ditangkap. Hotel itu memang tidak berlesen termasuk melanggar undang-undang lain. Dalang sindiket pelacuran dan pemilik hotel akan disiasat. Ketua Polis Daerah Subang Jaya, Asisten Komisioner Zainal Rashid Abu Bakar menyatakan Ronnie diberi amaran 5 kali dalam masa sejam tetapi masih enggan memberi kerjasama. Polis telah menyerbu hotel itu beberapa kali tetapi gagal menangkap pelacur kerana ada lorong rahsia. [5]
Sumber

Baca lebih lanjut kat sini

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

REJIMEN PEJUANG MAYA DIRAJA

Popular Posts

Followers

Blog Archive