Monday, 4 June 2012

PANASS !!! SUPER BENGONG MAN PAS SERLAHKAN LAGI KEBODOHAN DIRI ?!!Matput superbengong Man sekali lagi menunjukkan kebodohan didepan penyokong sendiri..Payah jugak pemimpin lain nak tunjukkan kebodohan tapi si Matput ni tak kisah berperangai bodoh setiap hari.

Mahfuz Omar sekali lagi menyerlahkan kedangkalan otak beliau apabila memutarbelitkan isu di depan ahli-ahli PAS semasa Himpunan Hijau di Kedah baru-baru ini. Beliau sekali lagi menggunakan tektik lapok dan murahan apabila menyalahkan kerajaan UMNO kononnya mengerahkan polis menyerang dengan ganas semasa perhimpunan mereka.Adalah amat memalukan apabila Mahfuz Omar sengaja tidak memberitahu kebiaDAPan ahli-ahli PAS yang bertindak liar dan memaki hamun pihak polis di sebelah malam sebelum hari perhimpunan Bersih 3.0 yang lalu.Beliau juga sengaja memperbodoh-bodohkan ahli PAS dengan tidak memberitahu mereka bahawa perhimpunan Bersih 3.0 yang lepas bermula dengan aman dan tidak diusik oleh pihak polis sehinggalah program itu dirampas oleh pemimpin pembangkang.

Mereka itu pula sengaja mengapi-apikan keadaan. Malah semua orang tahu berlaku adegan isyarat tangan di antara Anwar Ibrahim dan Azmin Ali, beberapa saat sebelum pagar dirempuh di Dataran Merdeka.

Dan ketika itu, suasana tidak lagi aman, semuanya disebabkan oleh perusuh Bersih 3.0 yang disokong oleh Mahfuz Omar sendiri.Yang lebih memualkan ialah kebangangan dan kedegilan perusuh-perusuh Bersih 3.0 yang tidak mahu bersurai walau pun telah dipujuk dan diberi amaran oleh pihak berkuasa. Malah, mereka berkumpul semula dan berarak kembali ke Dataran Merdeka.Baca seterusnya

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

REJIMEN PEJUANG MAYA DIRAJA

Popular Posts

Followers

Blog Archive