Monday, 17 February 2014

VIDEO SALAH TARIKH PUN NAK JADI ISU KE ? @JamawiJaafar @Buletintv3Hairan sungguh la dengan puak puak pembanggang nie, isu visual rakaman bantuan banjir yang disiarkan oleh tv3 pun nak jadi modai nak spin..

Biasalah benda pakai mesin mestilah ada silap.bukan semua benda didunia ni tak rosak kan?

Seperti yang ditulis oleh otai blogger yang juga seorang wartawan terkenal di TV3 dalam MazidulAkmal.com.Beliau menghubungi sendiri penerbit Buletin Utama dan wartawan yang bertugas di Sabah untuk meminta penjelasan.


Petikan dari blog MazidulAkmal.com.

Untuk mengetahui FAKTA sebenar, saya menghubungi Noorzati Mohd Arish, penerbit Buletin Utama bertugas pada 15 Februari lalu.

"Seperti Mazidul tahu, Sabah sekarang masih dilanda banjir. Koordinator TV3 di Sabah, Alphege Godomon dan kru sibuk membuat liputan. Jadi, dia mengarahkan jurukamera sambilan untuk merekodkan visual penyerahan bantuan banjir itu pada pagi 15 Februari lalu. Mazidul boleh hubungi Alphege," saran Zati.Baca seterusnya

Pencacai pakatan nak spin yang video tu video tahun 2007,  tapi lupa bahawa tahun 2007 tu Jamawi Jaafar Ketua Penerangan Pemuda Umno Malaysia belum jadi Ketua Pemuda Tenom..Hairan kan? Niat Buletin Utama TV3 siar bencana banjir disana untuk kita rakyat Malaysia tahu keadaan sebenar disana. Atleast kita dapat sumbang apa yang patut untuk rakyat Sabah..

Takkan puak cacai tak baca surat khabar ? Dalam akhbar pun ada berita tentang bencana banjir disana..

Lainlah kalau baca haprakdaily dan keldaian daily.. Dalam tu mula dari muka depan sampai belakang penuh dengan cerita politik dan iklan ubat kuat..

2 comments:

Gudang Fashion Pria said...

Admin, kita mau menawarkan kerjasama, utk detailnya, bisa baca di http://gudangfashionpria.com/kerjasama
Thx

Baju Pria said...

apaan ini min?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

REJIMEN PEJUANG MAYA DIRAJA

Popular Posts

Followers

Blog Archive