Tuesday, 28 January 2014

PANASSS !!! AKHIRNYA PAS UMUM KELUAR PAKATANBosan dengan perbalahan dalam Pakatan, akhirnya Pas mengambil langkah untuk keluar dari gabungan itu..

Menurut sumber, mereka sudah bosan dengan permainan PKR dan Dap sering kali membuat keputusan membelakangi Pas.

Terbaru, kemelut melanda PKR Selangor dimana Adun Kajang meletak jawatan dan akan diikuti dengan 8 lagi Adun.

Konflik Khalid gagap dan Azmin Ali juga antara punca Pas mengambil langkah undur dari pakatan.Pemuda Pas dengan AMK pun nampak tidak sebulu dan sering kali berbalah bila masing masing melontar pendapat berbeza tentang parti masing masing.

Walaupun Pas memenangi kerusi Dun lebih banyak berbanding PKR di Selangor, tapi keputusan yang dibuat banyak meminggirkan parti itu dan Khalid gagap dikatakan hanya menjadi boneka kepada Dap.

Jika benar perkara ini berlaku, kita ucapkan tahniah kepada Pas atas keberanian untuk keluar dari gabungan itu..

Pas lebih kuat jika berdiri atas kaki sendiri dari bergabung dengan parti yang tiada kekuatan, hanya menumpang populariti Pas untuk mendapat undi.

15 comments:

Anonymous said...

umno kangkong, blogger umno kongkang

Anonymous said...

salam,
tulis biar berfakta bro. setakat ramai tu yg berontak, macam kentut perlahan di kawasan pasar malam jer. khalid samad, dr rani tak akan keluar pakatan. mat sabu nak jadi menteri, mana nak keluar pakatan. biar fakta bro.

Anonymous said...

PAS munafik.

Anonymous said...

Segalanya mungkin dan tidak mustahil. Bak kata nasaruddin tantawi," adakah ini sawan politik yang melanda pkr skrg" renung² kab semoga anda tergolong dalan insan yg berakal.

Anonymous said...

Wahai pemimpin2 PAS engkau nilailah harga diri dan maruah PARTI PAS di mata PKR dan DAP. renung-renungkanlah sebelum terlambat.

Anonymous said...

PAS = parti anak2 babi.. sbb tu bodoh bahlol.. kapal sndiri nk hancur pun duk nampak kapal UMNO lg.. sial lah PAS!

Anonymous said...

Salah la. PAS= Parti Agama Syiah

Anonymous said...

Pas kotor sbb sebantal sebabi dgn pkr+dap..bila nak sedar..hanya tamak nak memerintah sanggup bersubahat dengan kafir2 laknat..

Anonymous said...

Non mara juga terbaik....

Anonymous said...

Selamat Datang Ke Negeri Selangor Darul Aljuburi......apakah makna Darul Aljuburi pada anak watan Selangor....demi krooni untuk krooni...bila sesame krooni bergaduh demi krooni dan semata mata demi krooni....maka di telan mati emak diluah mati bapak...rakyat Selangor jadi kambing hitam semata mata demi krooni....melayu anak Selangor ,melayu pas dan umno serta melayu yang tidak menyebelahi mana mana parti harus tolak aljuburi yang semata mata menyelamatkan demi krooni....anak jati Selangor tunjukkan maruah sebagai anak Selangor TOLAK aljuburi demi krooni aljuburi....Selamat Datang ke Selangor Darul Aljuburi....Aljuburi bukan anak Selangor perlukah anak Selangor bertuankan aljuburi....sesiapa pun selain dari aljuburi semuanya adalah demi krooni...RAKYAT SELANGOR SANGGUP KAH KAMU DIBOHONGI OLEH ALJUBURI DAN KROONI...???atau pun Selangor Darul LGBT....Tahniah akhirnya rakyat Selangor dapat seorang pejuang LGBT dan COMANGO sebagai Menteri Besar....Aminnnnn...Yang Ini khas pada orang PAS lu ada mata lu lihat,lu ada telinga lu dengar, lu ada tangan lu mau kasi undi lagi ka...lu ada lobang bontot luuu pikir la sendiri....

Anonymous said...

Pas bacul memalukan islam, haramjadah lu pas syit.

Anonymous said...

Aku setuju..maksud pas keluar pakatan ini ialah dalam nada perli. X sedaq lagi ka oi

Anonymous said...

anon 16:02, sindir pun tak faham ke? sekolah vernakular mana faham makna sindirian kan...

Anonymous said...

PAS bodoh....

Anonymous said...

cepat keluar biar mampus pkr dengan dap

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

REJIMEN PEJUANG MAYA DIRAJA

Popular Posts

Followers

Blog Archive