Saturday, 4 January 2014

PANASS !! @MukhrizMahathir PUN BELI KERETA BARU JUGAK ??Demi menghalalkan tindakkan pemimpin kesayangan macai macai pembangkang yang dilabel sebagai khalifah Umar Abdul Aziz membeli kereta mewah jenama Mercedes Benz untuk kegunaan rasmi, macai macai ini mula menyebarkan fitnah menuduh pula Menteri Besar Kedah ( UMNO ) iaitu Mukhriz Mahathir mengunakan kereta yang sama.


Ya memang betul pun kereta Merc Benz bernombor pendaftaran KCX 8 ini kereta untuk Menteri Besar Kedah tapi kereta ini sebenarnya dibeli ketika Kedah ditadbir oleh Pas..

Pembelian kereta mewah ini diakui sendiri oleh Allahyarham Tan Sri Ust Azizan dan Allahyarham selalu guna kereta ini untuk kegunaan rasmi..


Tetapi bila Kedah ditadbir semula oleh BN, YAB Menteri Besar sekarang Datuk Paduka Mukhriz memilih untuk mengunakan kereta lama Toyota Land Cruiser Cygnus model tahun 1998 no pendaftaran KBJ 8 sebagai kenderaan kegunaan rasmi beliau.

Seperti gambar dibawah.Jadi kita boleh nilai sendiri pemimpin mana suka bermewah dan pemimpin mana yang merendah diri tidak bermegah..


MTk
Buat macai pkr tu Nak buat fitnah pun kaji dulu bagi habis..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

REJIMEN PEJUANG MAYA DIRAJA

Popular Posts

Followers

Blog Archive