Saturday 12 July 2014

UGUT BUNUH MB KEDAH, PADI JANTN HILANGKAN DIRI ??
Kecoh di laman FB semalam dengan tindakkan seorang facebooker bernama Padi Jantn telah mengeluarkan kata kata berbaur ugutan terhadap YAB Menteri Besar Kedah dan Ketua Setiausaha Sulit Tuanku Sultan Kedah.

Status Padi Jantn di Facebook

"Jika sesiapa yang sanggup bagi aku Pistol dan Peluru nescaya aku akan Tembak Mampos dua makhluk ini sebelum aku tembak Sonny Ho si Kafir Harbi.. InsyaAllah"
" Dengan puak ni bukan boleh cakap dengan facebook bro!..  Kena cakap dengan peluru"


Apa yang Padi Jantn buat bukan saja ugutan jenayah terhadap YAB Menteri Besar Kedah malah, mengancam keselamatan beliauIsu yang diperjuangkan oleh PJ iaitu tanah wakaf Madrasah Salihiah tak salah, tapi PJ mengaitkan isu itu dengan Menteri Besar Kedah sekarang, sedangkan tanah itu dijual oleh Pimpinan Pas.. Semua orang tahu tanah itu diubah milik oleh kerajaan Pas dahulu..

Selepas laporan Polis dibuat terhadap Padi Jantn sejak petang semalam, PJ mula mencabar pihak polis supaya menahannya dan tak kisah jika Polis menembaknya sekalipun..


Namun aku difahamkan pihak polis tlah menyerbu rumahnya di Alor Star tetapi PJ sebenarnya sudah lama tiada di Kedah dan menetap di Lembah Klang..

Masih tiada lagi tangkapan dibuat setakat ini.. Kepada Padi Jantan, serah diri saja untuk polis ambik keterangan..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

REJIMEN PEJUANG MAYA DIRAJA

Popular Posts

Followers

Blog Archive