Tuesday, 2 April 2013

MATPUT OTAK SRP SALAH TEMPAT NAK BACKUP !!!Nak backup tapi tak kena gaya, bila orang kata bodoh buat muka..Inilah perangai matput sebenar.. Dah terang terang si Khairul Fahmi tu hina Baginda Nabi S.A.W, dia boleh keluaq statment bela si Khairul Fahmi tu..

Katanya apa yang ditulis Fahmi sengaja diperbesarkan Umno.. Bodoh ka apa Matput ni? Salah ka kalau tegur benda tak betul? awat, dah takdak orang lain yang si setiausaha Pemuda Pas nak bandingkan?

Kenapa nak biadap dengan menghina Baginda Nabi? Maksum sangatkah Pas sampai tak boleh ditegur?? Mengaku parti Islam apa kalau macam ni punya perangai..

Nak sangat puja Anwar sampai Islam pun tergadai..

- Naib Presiden Pas, Datuk Mahfuz Omar mempertahankan Penolong Setiausaha I Dewan Pemuda Pas, Khairul Fahmi Mat Som yang dikecam oleh pelbagai pihak kerana dianggap menghina Rasulullah SAW dalam kenyataan Twitternya.

Menurut Mahfuz, apa yang cuba dinyatakan Khairul Fahmi dalam Twitternya itu hanya perumpamaan untuk menggambarkan 'kejahatan' Umno, bukan bertujuan menghina Rasulullah SAW.

"Umno saja perbesar isu. Dia (Khairul Fahmi) nak beritahu macam mana jahatnya Umno sampai tahap itu, bukan dia nak kata Nabi Muhammad buat benda tak elok. Dia nak gambarkan, kalau Nabi Muhammad lawan Umno, Nabi juga akan jadi mangsa fitnah Umno.

"Itu tujuan dia, bukan nak kata Nabi tu jahat," katanya pada sidang media di sini, semalam.

Ditanya tidakkah dengan menggunakan nama Rasulullah SAW boleh dianggap keterlaluan kerana kedudukan Baginda yang begitu dimuliakan dalam Islam, Mahfuz berkata, perkara itu dilihat begitu kerana ramai yang menyalah tafsir maksud sebenar yang cuba disampaikan Khairul Fahmi.

“Apa yang keterlaluannya? Dia bukan kata kat Nabi Muhammad, dia kata kat Umno. Kena faham bahasa, Umno ni sampai satu peringkat macam... kenyataan Tok Guru Nik Aziz (Datuk Nik Aziz Nik Mat) mengenai BR1M (Bantuan Rakyat 1Malaysia), bagi anak ayam makan, itu perumpamaan saja.

"Kalau perumpamaan tidak boleh pakai, Dewan Bahasa Pustaka, pusat-pusat bahasa di universiti kena buang semua perumpamaan yang ada binatang,” katanya.

2 comments:

Anonymous said...

Boleh tak kalau carol fuch me kata! video sex mak much fuzz pun UMNO boleh buat! kan lebih elok. Terhiris ke tidak perasaan much fuzzz!?

Anonymous said...

Lebih mulia kalau dia kalau dia kata,,,kalau video nik aziz ada pun, umno akan keluarkan,,,,,kenapa segan nk sebut nama bos, tp tk segan sebut nama kekasih Allah , siapa yg maksum???? Kalau sebut nama bos, nanti takut kena warning la, telepas jawatan la,,,,,,,kan duniawi namanya tu,,,,mana islamnya???

Kenapa kita nk buka ruang kpd org kapir nk cuit islam lg,,??? Dah la isu kalimah ALLAH di lacurkan, ni buka lg ruang utk org kapir cuit nama nabi pulak!!!!

Kita kena ingat kita tk nampak ALLAH, TAPI ALLAH TETAP NAMPAK KITA,,,,JGN LA KITA SEBAGAI ORG ISLAM CUIT KEKASIH ALLAH SEWENANG-WENANGNYA,,,,,

TOLONG BERDIRI ATAS AKIDAH SENDIRI BILA BERHUJAH,,,JGN LA TAKSUB DGN ORANG TAPI TAKSUB LAH DGN ALLAH,,,,

Fikirkan la wahai warga PAS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

REJIMEN PEJUANG MAYA DIRAJA

Popular Posts

Followers

Blog Archive