Monday, 8 April 2013

PANASS !!! KETUA KAUM INDIA PKR DEDAH DALANG VIDEO SEKS NURUL IZZAH DI UGUTVideo seks Nurul Izzah benar-benar mencetuskan kontroversi. Menurut "tuan punya" video klip tersebut, Izzah melakukan adegan ice cream bersama seorang Pensyarah di salah sebuah institusi pengajian tinggi.

Ekoran dari pendedahan video tersebut satu lagi insiden melanda apabila Ketua Kaum India Parti Keadilan Rakyat (PKR) Permatang Pauh, N. Ponnusamy membuat laporan polis selepas menerima ugutan berikutan kenyataannya yang mendakwa isu video seks melibatkan Nurul Izzah Anwar didalangi kem penyokong Timbalan Presiden PKR, Azmin Ali.

Ponnusamy, 43, berkata, ugutan itu diterima menerusi panggilan telefon pada pukul 8.23 malam tadi daripada seorang lelaki tidak dikenali yang mendesaknya berhenti mengeluarkan kenyataan terhadap Azmin."Saya tidak ambil kisah sangat dengan panggilan yang saya terima malam tadi ketika sedang makan yang minta saya tidak terus kaitkan Azmin dengan video seks berkenaan atau saya akan dapat susah.

"Tetapi saya terpaksa membuat laporan polis kerana kereta saya turut diconteng dengan kata-kata ugutan yang berbunyi 'cpt (cepat) mungkin dpt (dapat) peluru'," katanya ketika ditemui pemberita sebelum membuat laporan di Ibu Pejabat Polis Daerah (IPD) Seberang Perai Tengah (SPT) di sini pada pukul 11.30 pagi ini.

Tulisan tersebut dibuat di bahagian pintu sebelah kanan kereta yang diletakkan dalam garaj di rumahnya di Kampung Bagan Serai di sini sejak pukul 11.30 malam tadi. Dia juga terpaksa membuat laporan polis berikutan bimbang keselamatan isteri dan tiga anaknya yang berusia antara 10 hingga 19 tahun.

Baca Selanjutnya

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

REJIMEN PEJUANG MAYA DIRAJA

Popular Posts

Followers

Blog Archive