Thursday, 11 April 2013

GAMBAR WANITA BER AGOGO BERSAMA SETIAUSAHA AGOGO PARTI ISLE PULA TERSEBAR ??
Inilah imej wanita yang dikatakan bersama sama Cikgu Pa dalam video tersebut..Benar atau tidak anda bandingkan sendiri gambar dibawa..Lihat pada bentuk katil yang sama seperti katil yang berada dibelakang Cikgu Pas..Mengikut sumber, 2 orang dari AMK PKR khabarnya dalang yang menyebarkan video klip durasi 11 minit 25 saat ini.. Baca selanjutnya

Ringkasan Kes.

Pada 11/4/2013 jam lebih kurang 0745 hrs semasa pengadu bersama-sama KPL/S 14656 sedang menjalankan Tugas Rondaan MPV Kawasan pentadbiran Balai Polis Kg.Raja Besut Terengganu telah terima arahan daripada Bilik Gerakan IPD Besut untuk menjalankan pemeriksaan di Kampung Alor Lintang 22200 Kg.Raja Terengganu kerana terdapat maklumat orang awam menjumpai sampul surat yang mengandungi cakera padat berunsur lucah.Hasil pemeriksaan di hadapan pintu pagar di kawasan Perumahan Lorong Sekolah dan Lorong Hidayat Kg.Alor Lintang 22200 Kg.Raja Terengganu telah menjumpai (16) sampul surat berwarna putih dan setiap sampul mengandungi (1) keping cakera padat video gambar lucah. Kemudiannya barang kes di bawa balik ke IPD Besut Terengganu bagi tindakan lanjut.


Siasatan:
1) MO: Suspek telah mengedarkan cd video tersebut ke kawasan perumahan Kg. Alor Lintang, Kg Raja, Besut, Trg.
(2) Hasil pemeriksaan Video tersebut adalah melibatkan seorang Ahli Parti Politik Setiausaha Agung Pas, Dato' Mustaffa Ali.
(3) Video memaparkan seorang Perempuan disyaki bukan warganegara bersama (melakukan hubungan seks) dengan Dato' Mustaffa Ali. Durasi video tersebut hampir lebih kurang 11 minit 25 saat.
(4) Sebanyak (16) sampul putih, di dalam tiap-tiap sampul tersebut mempunyai (1) keping. Jumlah keseluruhan cd video adalah (16) keping.

Perkembangan lanjut akan dimaklum semula.

2 comments:

Anonymous said...

wah penggemar indon ke...malam ni n ajis mengeluarkan fatwa apa pulak...cube teka...

Anonymous said...

takpe.. ahli syurga kan... kita solat xde pahala.. diorang tak solat pun boleh masuk syurga... syurga tu bapak dia punya agaknya..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

REJIMEN PEJUANG MAYA DIRAJA

Popular Posts

Followers

Blog Archive