Tuesday, 12 March 2013

UPDATE [GAMBAR] !!! 3 LANUN MAUT, SEORANG ANGGOTA ATM TERKORBANSeorang anggota pasukan tentera terkorban dan tiga penceroboh militan terbunuh dalam pertempuran di Sungai Nyamuk, dekat Tanjung Batu di sini hari ini.

Panglima Angkatan Tentera Jen Tan Sri Zulkifeli Mohd Zin berkata, pertempuran antara pasukan keselamatan dan kumpulan militan itu berlaku pada 10.45 pagi.

"Seorang anggota keselamatan gugur," katanya.

Zulkifeli berkata, pasukan keselamatan diserang hendap oleh kumpulan pengganas pada 7.45 pagi dan selepas itu mereka melarikan diri sebelum dijejaki pasukan keselamatan dan berlaku pertempuran.

Sehingga kini sembilan anggota keselamatan terkorban dalam insiden pencerobohan itu manakala 57 penceroboh militan ditembak mati.

Zulkifeli berkata, Kampung Tanduo kini telah bersih sepenuhnya daripada ancaman penceroboh militan dan operasi pasukan keselamatan kini diperluas ke Sungai Nyamuk, Kampung Tanjung Batu. - Bernama

2 comments:

Anonymous said...

JGN TANAM BANGKAI2 SULU DI MALAYSIA....HANTAR BALIK OR BAKAR AJER BANGKAI2 SULU NI......

Anonymous said...

Kepada PM Malaysia diharap bangkai2 penceroboh sulu yg mati katak tu tak d tanam di tanah airku tercinta ini kerana mereka ini terlah membuat onar...sepatutnya bangkai2 ini di kirim balik ke sulu menggunakan bot pakai diorang datang dulu...biar c kiram serta kerabatnya yg tolol lagi bengap2 belaka yg tanam....jahanam ko kiram!Bangkitlah dan Bersatu lah kita rakyak Malaysia utk mempertahankan bumi bertuah ni...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

REJIMEN PEJUANG MAYA DIRAJA

Popular Posts

Followers

Blog Archive