Tuesday, 12 March 2013

BERANI KA AZIZAN NAK DEBAT DENGAN CIKGU NON ??Ketika kemelut dalaman Pas semakin merucing di Kedah, Cikgu Non a.k.a CN Afgani bakal menambahkan lagi kesengsaraan Azizan apabila beliau mencabar Menteri Besar Kedah itu untuk berdebat secara terbuka bagi membincangkan isu penyelewengan Tabung Memali..

Cabaran itu dibuat ketika beliau menyampaikan ceramah ” Membongkar Penyelewengan Tabung Memali ” yang dianjurkan oleh Pemuda Umno Bahagian Jerai dan dihadapan kira kira 300 orang hadirin..Cikgu Non yang juga penulis buku “Air Mata Di Bumi Memali dan buku “Kafirkah Aku” berkata, Azizan perlu tampil menjelaskan kepada penduduk negeri ini terutamanya penyokong Pas tentang kemanakah kutipan wang tabung itu disalurkan.

Sejak buku Air Mata Di Bumi Memali diterbitkan, beliau menerima pelbagai penghinaan termasuk ugutan daripada ahli Pas Kedah ekoran tindakannya mendedahkan penyelewengan Tabung Memali. Namun beliau tetap tidak berputus asa untuk memperjuangkan nasib waris waris tragedi Memali yang selama ini ditindas oleh parti Pas..

Baca seterusnya

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

REJIMEN PEJUANG MAYA DIRAJA

Popular Posts

Followers

Blog Archive