Thursday, 21 March 2013

PANASS !!! GOMO BAYAR NILAI 100 JUTA DENGAN VIDEO SODOMY TERBARU ??





INI BUKAN ANWAR, TAPI KLON ANWAR..

Sorry Anwar Brahim, yang benar tetap benar jangan nafi lagi..

Baru tadi Aku baca Anwar saman Gomo 100 juta, rupanya Gomo terus pergi kat bank Youtube bayar cash dengan keluarnya video ni... Alahh, ni bukan video lucah pun so aku buh jelah kat sini..Video ni cuma tunjuk seseorang mirip Anwar dengan seorang jambu dalam hotel, berdua duan pulak tu..

Selalunya kalau berdua duan ni mesti ada orang ketiga..Siapa orang ketiga tu ?? Mestilah Syaitan yang tengah memanaskan nafsu gelora Anwar tu kan.. Baru part 1 keluar..Masih banyak lagi part yang belum keluar..



MTK
Petang petang ni lapaq cucuq Udang dengan teh tarik la pulak !!!

1 comment:

NyiorKering said...

Salam..tuan moderator..mohon link blog wak..tq

http://nyiorkering.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

REJIMEN PEJUANG MAYA DIRAJA

Popular Posts

Followers

Blog Archive