Monday, 18 March 2013

FAIIILLLL !!! CERR TEKA BERAPA RATUS RIBU HADIR HIMPUNAN KEBANGKITAN PENYOKONG MAT SABU DI KEDAH ??Biaq betui apa yang aku dengaq ni?? Semua blog pencacai Pas Kedah tulis sampai berpuluh puluh ribu hadir..Huh !! tak agak agak nak tulis pun..Sekali aku tengok dah boleh tau berapa ribu saja yang mai semalam..Tu pun semua yang mai totok totok hijau kelat bukannya pengundi atas pagar..


Meh sini aku nak tunjuk jumlah 30 ribu yang beloger tua Pas Kedah duk merapu tahap bodoh tu..macam ni 30 ribu orang ??

Lori yang menjadi stage untuk pemimpin pakaton berada betul betul di hadapan pintu masuk holiday villa dan bertentangan dengan kedai paling hujung iaitu Zon Ria..


Manakala kedai Farmasi Guardian adalah barisan terakhir penganut penganut pakaton berdiri..Jarak antara kedai Zon Ria dan Farmasi Guardian adalah 100 meter jika dikira melalui tiang lampu dihadapan kedai tersebut..

Gambar diatas pula pandangan dari tepi


Lihat baris penyokong Pas berdiri betul betul dihadapan Guardian..Gambar dibawah pula diambil dari belakang

30 ribu ??

Lihat betapa dekatnya jarak antara baris belakang dengan stage di hadapan...Banyak ini sajakah penyokong Pas di Kedah??Gambar ini pula diambil dari hadapan Kedah Zon Ria..Baris melintang adalah baris penyokong Pas berdiri hingga bulatan pada papan tanda bersebelahan Guardian..Bandingkan dengan gambar gambar sebelumnya diatas..


Gambar diatas ini pula lakaran grafik yang menunjukkan jarak dan keluasan tempat himpunan kebangkitan penyokong Pas diadakan dan dibenarkan.. Kalau dilihat pada nombor nombor lot kedai diatas, jarak antara kedai paling hujung iaitu Zon Ria dan lot Kedai yang keenam Guardian adalah 100 meter sahaja..

Kalau difikirkan logik akal, mampukah jarak 100 meter dan lebar 30 meter termasuk kaki lima hotel dan kedai mampu menampung seramai 30 ribu orang???

Inilah buktinya beloger tua Pas Kedah bodoh tak sudah.. Terpaksa bohong sebab nak cover program FAIL ni..

Mai sini aku nak tunjuk gambaq manusia ini yang sampai sudah tak mengaku beloger Pas Kedah ..
Jeng jeng jeng

hang cari angle bagi nampak ramai tau

Zul ya sedang memberi arahan kepada orang suruhannya untuk mengambil gambar orang ramai..(kalau hangpa tak caya pi la buka blog dia tengok angle yang dia ambil tu..

budak ni berjaya snap gambar aku

Bandingkan kedua dua gambar ni..Sama tak kedudukan antara budak laki dalam bulatan dan pak cik berbaju kuning tu dengan jurufoto upahan zulya ??

gambar dari bloger tua Pas Kedah

Bukan susah pun nak cari budak budak beloger Kedah ni.. Tapi macam biasalah sampai sudah dia tak mengaku dia tu beloger..Kepada Zulya jangan khuatir, banyak lagi bukti bukti ada dalam simpanan aku..Heh

Bagi aku, himpunan ini bukannya untuk rakyat tapi hanya untuk lihat kekuatan Pas di kedah sahaja..Kalau macam ni punya sambutan, Umno Kedah tak heran pun..Nak heran apanya kesemua yang hadir memang penyokong Pas bukannya pengundi atas pagar..Lihat pada pakaian pun dah tahu betapa pekatnya mereka..

Umno tak pernah gentar sekalipun berhadapan dengan PR pada PRU kali ni..Sokongan rakyat kepada UMNO di Kedah makin tinggi berbanding PR..

Jadi, Pas jangan over confident sangat ye..

MTK
ce hangpa pikiaq berapa ribu yang mai ni ??

1 comment:

Anonymous said...

secara rawak, 1000 orang pun tak sampai..penipu betul la blogger pas tu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

REJIMEN PEJUANG MAYA DIRAJA

Popular Posts

Followers

Blog Archive