Wednesday, 2 January 2013

TERPANASS !!! PENGIKUT TEGAR MAT SABU UGUT PAS JIKA MAT SABU TAK LEKAT DI PENDANG !! #TUKARKEDAH
Hebat juga pengaruh Mat Sabu di Kedah sehingga ada yang sanggup ugut pemimpin Pas jika Mat Sabu tak dicalonkan di Pendang maka Pas akan kalah di beberapa kawasan di Kedah dimana sekarang ini dimiliki oleh pemimpin pemimpin tertinggi di peringkat pusat dan negeri..

Tak cukup dengan itu, mereka juga akan mengistihar keluar dari Pas semata mata mahu melihat Pas kalah di Kedah..

Inilah permainan baru Mat Sabu di Kedah dengan mengarahkan pengikut tegarnya membuat kacau akibat dari tindakkan Azizan Razak baru baru ini tekad mahu bertanding dan mempertahankan kubu kuat beliau yang sekarang ini dirosakkan oleh salah seorang pengikut Mat Sabu di Kedah..Mungkin Mat Sabu sudah nampak percaturan politik Azizan dalam hal ini, dan tak mustahil Azizan akan mengunakan seluruh kudrat yang ada untuk memastikan puak berhaluan kiri tidak merosakkan Pas.

Atas sebab itu pengikut pengikut Mat Sabu terpaksa mengunakkan taktik UGUT bagi memastikan Mat Sabu terus dicalonkan di Pendang satu kawasan golongan syiah sedang berkembang..

Yang penting bagi rakyat Kedah, kita sama sama tolak pakatan rakyat dari mentadbir negeri Kedah yang tercinta ini..Kepada Umno dan BN kita pastikan Pas kedah dan parti lain dalam PR kalah teruk kali ni..

1 comment:

GAMBAR DISINI said...

MAT SABU BUKAN LAH MEMPERJUANGKAN PAS, KATA ORANG LAMA DALAM PAS TAPI ADA AGENDA TERSEMBUNYI IAITU MENYEBARKAN AGAMA SYIAH YANG SEDAHSYAT YAHUDI TU. PEMIMPIN PAS AKAN DIPERSOALKAN DIAKHIRAT KELAK KERANA TAK MENGHALANG PENYEBARAN AGAMA SYIAH INI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

REJIMEN PEJUANG MAYA DIRAJA

Popular Posts

Followers

Blog Archive