Monday, 26 November 2012

PESERTA HIMPUNAN HIJAU ELOK BERJALAN DARI PARLIMEN KE TASIK PEDU !!
Kemusnahan alam paling dasyat pernah berlaku di Kedah dalam pemerintahan Pas ini wajar diberi perhatian oleh peserta demonstrasi himpunan hijau..

Lebih baik datang ke hutan yang sedang dan telah dimusnahkan oleh regim Pas ini dari buat pekara yang telah disahkan selamat dan dibenarkan operasi oleh Mahkamah (LYNAS)..

Kerajaan Pas Kedah secara terang terangan lakukan kesalahan dimana pembalakkan di kawasan tasik Pedu dan Gunung Inas tidak mendapat kelulusan EIA dari Jabatan Alam Sekitar..

Pas mengunakan alasan untuk menjadikan ladang rakyat bagi membolehkan pembalakkan di hutan simpan bernilai tinggi di Kedah dihalalkan untuk ditebang..

Sepatutnya peserta himpunan hijau perlu lebih prihatin terhadap kemusnahan hutan di Kedah bukannya tunjuk hero kepada rakyat kononnya LYNAS tidak selamat..

Dari pemantauan MTK kemusnahan kawasan flora dan fauna di hutan Pedu dan Gunung Inas di Kedah yang ditadbir oleh Pakatan Republik  langsung tidak diberi perhatian oleh NGO pakatan republik.. Mereka lebih menyerang projek projek yang memberi faedah kepada rakyat seperti LYNAS dan Rapid Pengerang..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

REJIMEN PEJUANG MAYA DIRAJA

Popular Posts

Followers

Blog Archive