Monday, 26 November 2012

PANASS !! ABBY ALBODY NAK TUNJUK JAGUH KE NAK TUNJUK DIRI TU BODOH ??Masih lagi tak puas melonjakkan kebodohan diri sendiri demi menagih populariti dalam sebuah perjuangan yang kononnya berteraskan dakwah. KEBODOHAN SEBELUM INI (KLIK!). Abby Abadi tidak kurang bengapnya dengan MAHFUZ OMAR (KLIK SINI) bila mempersoalkan kaitan FELDA & ISRAEL.Demo kononnya Malaysia ekspot minyak sawit ke Israel berlansung amat hambar, pelbagai angka disebut dan direka hanya untuk puaskan hati pengikut yang diupah untuk membuat kacau bilau depan Ibu Pejabat Felda Kuala Lumpur kelmarin.


Ada yang sebut hanya 700 orang hadir, ada yang naikkan angka demi nak jaga hati tukang bayar upah, kononnya 2000 yang hadir, ada blog mereka sendiri beri lapuran yang bernada kecewa, 400 orang yang hadir. Semuanya dah bercelaru dan tidak sekata, seolah-olah masing-masing cuba tutup bangkai hidup. Memalukan !Entah dari mana sumber, entah dari mana fakta, pengikut yang taksub hanya tahu "lepaskan geram" tanpa usul periksa. Menuduh, mereka fitnah dan cuba memanipulasikan sumber yang tidak jelas.


Syndrom menanam benci dan buat huru-hara ini adalah strategi yang kononnya terbaik yang ada pada pakatan haram. Doktrin yang cuba di tanam kepada golongan belia nampaknya makin lama makin tidak berhasil.

Pakatan haram lupa bahawa golongan muda bukan golongan yang boleh ditipu kerana mereka sendiri akan buat research tentang sesuatu isu yang ditimbulkan pakatan haram, zaman ini adalan zaman informasi di hujung jari.

Sambung baca kat SINI

1 comment:

Anak Lenggong said...

Mak janda ni dok meroyan sebab dah lama gian penangan pistol air..kalau dulu boleh jugak bawak jantan muda melengcong kat luar negara berduaan..tapi sekarang dia malu kut..Abby kalau dah gian sangat ko sebut je..berlari berduyung-duyung pak lobai PAS yang sanggup..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

REJIMEN PEJUANG MAYA DIRAJA

Popular Posts

Followers

Blog Archive