Thursday, 3 April 2014

PANASS !!! KALAU MAHFUZ NAK TAU HARAKAH AKHBAR PERTAMA YANG AKAN DIKENAKAN TINDAKKAN !!Lawak pulak bila Mahfuz Ketua Penerangan Pas merangkap MP Pokok Sena menggesa kerajaan menyaman akhbar tempatan yang melaporkan pesawat MH370 terhempas sedangkan lidah rasmi Pas sendiri menulis segala keburukkan tentang tragedi MH370..

Cuba lihat muka hadapan lidah rasmi Pas diatas.. Terang terangan mereka seperti mempertikaikan usaha yang dilakukan kerajaan dengan persoalan berniat jahat.. Tapi tiada langsung usaha yang dilakukan untuk membantu kerajaan..

Lidah rasmi pro pakatan paling banyak memanipulasi kenyataan pemimpin negara tentang MH370..

Ada saja soalan dengan niat untuk memburuk burukan kerajaan ditulis pada laman utama lidah rasmi Pas..

Mahfuz selaku ketua penerangan semak dulu isi kandungan harakah sebelum nak nasihat orang lain.. dan tarbiah dulu harakah supata menulis perkara yang benar..
MP Pokok Sena menggesa kerajaan agar menyaman akhbar tempatan yang melaporkan pesawat MH370 terhempas, jika kerajaan serius mempertimbang untuk menyaman media luar negara kerana laporan tidak tepat.

"Banyak akhbar nampaknya memanipulasi kenyataan perdana menteri tentang MH370.

"Ada di antara akhbar-akhbar ini melaporkan pesawat itu telah terhempas dan (laporan) tentang 'pusara di lautan'," kata Mahfuz.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

REJIMEN PEJUANG MAYA DIRAJA

Popular Posts

Followers

Blog Archive