Sunday, 30 March 2014

PANASSS !!! APA MOTIF ISRAEL SIMPAN PESAWAT KLON MH370 ?? #MOSSAD #CIA


EN ROUTE TO ISRAEL, NOVEMBER 4, 2013 - The former Malaysia Airlines Boeing 777-2H6(ER) (now a GA Telesis plane with new registration as N105GT) departs the Aéroport Tarbes-Lourdes-Pyrénées en route to Tel Aviv's Ben Gurion Airport, November 4, 2013. - See more at: http://www.bollyn.com/#sthash.aYj4LO7l.dpuf

Terkejut bukan ?? Tapi memang benar benar berlaku.. Christopher Bollyn seorang wartawan Amerika Syarikat yang menulis buku berjudul Solving 9-11: The Deception that Changed the World
menulis teori ini dilaman webnya http://www.bollyn.com/.


EN ROUTE TO ISRAEL, NOVEMBER 4, 2013 - The former Malaysia Airlines Boeing 777-2H6(ER) (now a GA Telesis plane with new registration as N105GT) departs the Aéroport Tarbes-Lourdes-Pyrénées en route to Tel Aviv's Ben Gurion Airport, November 4, 2013. 
Menurut Bollyn Pesawat ‘kembar’ MH370 ini telah dirakam di sebuah lapangan terbang kecil di Tarbes–Lourdes–Pyrénées, Perancis pada 4 Oktobe 2013 sebelum ia dibawa ke Lapangan Terbang Ben Gurion, Tel Aviv, Israel pada 4 November 2013..Untuk rekod, Bollyn yang turut membantu Profesor Steven E. Jones dalam menganalis serangan 9-11 telah muncul dengan bukti-bukti yang mengaitkan Israel dalam serangan ini namun mereka berdua telah ‘mendapat susah’ termasuk diserang dan dipenjara.

Meskipun penglibatan Israel tidak dapat dibuktikan, namun ada alibi tertentu yang membuatkan teori ini turut kencang diperkatakan.

Selain Kedutaan Israel didakwa ‘cuti tanpa sebab kukuh’ pada hari kejadian (sama seperti yang berlaku pada hari serangan di Twin Tower, Amerika Syarikat pada 9 November 2001) terdapat bukti lain yang lebih membuka mata.

Ia adalah tindakan Israel membeli dan memiliki sebuah pesawat Boeing 777 2H6(ER) lama milik Syarikat Penerbangan Malaysia (MAS).

Difahamkan, pesawat MAS Boeing 777 dengan nombor siri 28416 dan didaftarkan sebagai 9M-MRI ini telah dijual kepada GA Telesis, LLC di Fort Lauderdale, Florida pada 21 Oktober 2013 sebelum didaftarkan sebagai N105GT.

Pesawat ini disimpan di Tarbes Lourdes Pyrenees pada 4 Oktober 2014 sebelum dibawa ke Tel Aviv sebulan kemudiannya.

Persoalannya, mengapa Israel membeli dan mahu memiliki pesawat lama MAS ini?

Jika dirujuk kembali reaksi Israel berkaitan kehilangan MH370, seorang ‘pakar keselamatan’ negara tersebut, Issac Yeffet pantas mengaitkannya dengan teori bahawa MH370 telah ditawan pengganas dan dibawa ke Iran untuk digunakan bagi siri keganasan akan datang.

Mengikut apa yang dilaporkan portal Mynewshub

Yeffet dilaporkan memberi kenyataan kepada Times of Israel:

“What happened to this aircraft, nobody knows. My guess is based upon the stolen passports, and I believe Iran was involved. They hijacked the aircraft and they landed it in a place that nobody can see or find it.” (Tiada siapa tahu apa sudah berlaku pada pesawat tersebut. Berdasarkan kes pasport curi yang dilaporkan, saya percaya Iran terlibat dalam hal ini. Mereka telah merampas pesawat dan menerbangkannya ke satu tempat yang tidak dapat dijumpai).

Pendapat ini turut disebarkan oleh individu yang bukan rahsia lagi merupakan agen Israel dan penyebar propaganda Zionis iaitu Rupert Murdoch yang turut memberikan komen senada:

Obama should call Chinese President following today’s incident and say “we both have the problem of Muslim terrorism. Can we work together?”
3:50 AM – 8 Mac 2014

777 crash confirms jihadists turning to make trouble for China. Chance for US to make common cause, befriend China while Russia bullies.
4:15 PM – 9 Mac 2014

World seems transfixed by 777 disappearance. Maybe no crash but stolen, effectively hidden, perhaps in Northern Pakistan, like Bin Laden.
2:23 AM – 15 Mac 2014

777. Still think this a reminder that US and China should be working more closely on Muslim extremist threat.
2:26 AM – 15 Mac 2014

Sejak dahulu lagi, Israel sering ‘digosipkan’ sebagai perancang licik dalam banyak agenda dunia termasuk serangan 9-11.

Rancangan ini kadangkala dapat dihidu selepas kejadian berlaku, contohnya menerusi filem Medusa Touch pada tahun 1978 yang menunjukkan adegan serangan persis 9-11 di penghujung filem.


Pembikinnya, Arnon Milchan selepas diteliti adalah penerbit filem yang juga anggota perisikan Israel, Mossad.

Jadi selepas diambil kira tentang pesawat MAS yang secara tiba-tiba menarik minat Tel Aviv, tak dapat tidak kita akan terfikir bahawa tidak mustahil jiak kehilangan MH370 adalah satu daripada plot yang sudah dirangka oleh Israel.

Pada masa sama, Israel mungkin telah menunjukkan petanda mahu menjadikan Iran sebagai kambing hitam sambil misi utama mereka sebenarnya mewujudkan false-flag bagi mengatur satu kejadian serangan ala 9-11 menggunakan pesawat MAS tidak lama lagi?

Apa pun, teori kekal sebagai teori selagi ia tidak dibuktikan secara sahih. Sama-samalah kita doakan semoga kebenaran akan ditunjukkan akhirnya.

13 comments:

Anonymous said...

Sebenarnya berita klon MAS di Israel ini amat penting dan Menteri Pertahanan mesti SIASAT dgn. segera - lagipun dgn. berita ini, makin ramai rakyat di Barat sendiri, makin mengesyakki Israel serta sekutu Baratnya serta penglibatan Diego GarCIA!

Si FBI/CIA/Pentagon-MI6-NATO (Barat), yg. sebenaqnya sudah dikuasai puak SYAITAN Illuminati Mossad-Israel/ZIONIS, dan ejen tempatannya dr. PENGGANAS Red Bean, /PKRPELIWAT memangnya tak habis-habis nak mengalih perhatian dari bukti penglibatan Diego GarCIA di tengah Lautan Hindi yg. sebenarnya adalah pengakalan tentera BAWAH TANAH- kongsi US-British-Israel yg. mungkin mengandungi senjata Nuklear (MAS disyaki di ‘hijack’ situ dulu sebelum di'hempaskan' di Lautan Hindi) – didedahkan oleh wartawan Shimatsu di bawah.

Dan sekarang rejim PENIPU Australia/Barat-ZIONIS tu pun nak mengalih perhatian sejauh-jauhnya dr. Diego GarCIA; ubah arah pencarian kat tpt. lain pula, kononnya pilot pandu lebih laju dr. biasa! Nasib baik ada Media Alternativ, yg. cuba memberikan maklumat benar – tak mcm si CNN yg.memnagitu memang si CELAKA News Network dan si FOCK News itu pun yg. sama CELAKAnya!!

Maka sekiranya serpihan yg. dijumpai di Lautan Hindi BUKAN dari MAS kita, maka mungkin klon MAS ini akan digunakan di masa hadapan, oleh si Mossad dan sekutunya ini, utk. mengebom Amerika di masa hadapan, dan menyalahkan dua ‘Iranian hijackers’ itu. Maka Israel dan sekutu CIA-MI6-NATOnya disyaki akan menggunakan alasan ini utk. mengebom Iran dgn. bom nuklear, di samping menyalahkan K'jaan Islam/Melayu kita - utk. memulakan Perang Dunia Ketiga! Dan kerana itulah berita klon MAS di Israel ini mesti disiasat, didedahkan di seluruh dunia serta kemungkinan penglibatan ZIONIS palaing DAJAL Soros/Rothschild dgn. replika MAS ini!

Lihat artikel amat BERNAS dr. wartawan Jepun Yoichi Shimatsu, yg. menyambungkan titik-titik penting misteri kehilangan MAS kita ini, termasuk kemungkinan penglibatan si ZIONIS Soros, bukan shj. utk. menjatuhkan Iran tetapi kerana dendamnya yg. lama, pd. YAB Ayahanda Tun Dr. Mahathir kita!

Makcik Sambal Belacan – PERTAHAN Islam dan umatnya, Raja-Raja Melayu/PM-TPM/UMNO/Bahasa Melayu, hak BUMIPUTERA Melayu dan BUMIPUTERA lain; dan hak orang miskin dari semua bangsa yang hormat Islam, dan bangsa dan hak Bumiputera (Bumiputera juga bermakna Pribumi/Orang Asal-Asli/Indigenous/Native/Aboriginal/First Nation).

Anonymous said...

Bah. Kedua:

Dan Shimatsu juga mendedahkan bagaimana Timbalan Pres. Boeing di Asia Tenggara mungkin juga terlibat dlm. puak SYAITAN Illuminati , yg. dikuasai ZIONIS/Israel, yg. mungkin terlibat dlm. sindiket pembunuhan Pedophilia besaran di Bali dan Kampuchea!

Dan apa maknanya puak Illuminati ini , yg. ingin menguasai dunia utk. menubuhkan rejim global SYAITAN “New World Order/One World Govt” (ganjilnya MAS baru menyertai One World Alliance yg. dikuasai Barat-Zionis) - lihat di http://www.blissful-wisdom.com/rothschild-sponsored-zionism-world-banking-control-and-israel.html , Rothschild sponsored Zionism, World Banking Control, and Israel, by Bill Woollam; di http://www.tokenrock.com/explain-order-of-skull-and-bones-the-78.htm , The Order of Skull and Bone; di http://vigilantcitizen.com/hidden-knowledge/the-order-of-the-illuminati/ , The Order of the Illuminati: Its Origins, Its Methods and Its Influence on the World Events, Dec 12th, 2012; dan di http://www.youtube.com/watch?v=4x-cHySUlw , Illuminati Satanism, by EYEOFILLUMINATI2012.

Lihat tulisan Shimatsu di http://www.sovereignindependentuk.co.uk/2014/03/28/latest-posts-role-of-israel-and-soros-exposed-by-mh370-twin-jet-in-tel-aviv-top-10-veterans-stories-in-todays-news-march-26-2014-adl-deceit-sinks-judgeship-t/ :

Role of Israel and Soros Exposed by MH370 Twin Jet in Tel Aviv

By Yoichi Shimatsu

March 26, 2014
(Editor’s note: Soros is often cited as a major enemy of Israel. However, this piece is very worthy of consideration and Yoichi Shimatsu has made a worthy effort.
Also see A Boeing 777 Coincidence USA)

BANGKOK – It is by no mere coincidence, when telltale evidence of a Mossad role in the MH370 hijack was starting to snowball, that Israel’s embassies and consulates were suddenly shut down due to a “strike by diplomatic staff”. This fork-tongued alibi was obviously meant to prevent law enforcement agencies across Asia and the Western world from questioning Israeli intelligence agents and military attaches about the whereabouts and fate of the hundreds of passengers.

The Jewish state’s diplomatic corps has retreated further into a tortoise shell, perhaps because of the hammer blow from investigative journalist Christopher Bollyn, who previously exposed Israel’s hand behind the 911 attacks. Based on eyewitness reports from a network of plane watchers in Europe and in Israel, Bollyn reports that an identical production model of the Malaysian Airlines Boeing 777 is being kept out of regular service inside a hangar at Tel Aviv Airport.

Seattle-based Boeing assembles aircraft in pairs as its standard practice, but the question is how one jet was leased by Malaysia’s national carrier while the matching plane was secretly turned over to the Israeli government without a purchase order from state-run El Al airlines.

Bollyn uncovered the fact that the two jets were delivered to a third-party company, whose top manager has a longtime connection with the George Soros. From the timeline of events, it is obvious that the plane transfers and subsequent electronic hijacking were part of a larger strategy, which was aimed at:

first, a planned false-flag attack involving mass murder of American citizens to be blamed on the two Iranians aboard MH370, in order to prompt the White House to order air strikes against Iran’s nuclear facilities and air defenses; and
second, the blatant theft of key technology related to Freehold Semiconductor’s Kinesis microchip, the world’s tiniest microcontroller, for use in miniature weapons systems that will ensure Israeli military supremacy for decades to come..... (Teruskan membaca)

Makcik Sambal Belacan.

Anonymous said...

teori akan kekal sebagai teori sekiranya bukti gagal dibawa.. =D

Anonymous said...

..ini semua angkara zaharie pemuja aljuburi lah.. all pilots were trained to react well during emergency.. aviate navigate & communicate..

..zaharie deliberately turned off the transponder & ACARS & changed the flight path.. he deviate evade & dissimulate untuk memalukan msia dan menjejaskan pertahanan udara msia kerana marah idola dia aljuburi didapati bersalah meliwat saiful..

..simple aje plan zaharie ni.. tapi malangnya tindakan bodoh dia tidak merubah perangai aljuburi yg dulu kini & selamanya akan terus meliwat & menipu sbb mmg lumrah sifat sekoq munapig haramjadah bergelar aljuburi..

nurul izzati said...

Astaghfirullah... marahkan nyamuk sekoq abis kelambu dibakar..

Anonymous said...

check addrss ni. www.whatdoesitmean.com

jawpn ad di sana

Zul Hafizi said...

Bodohnye engkau kn xde bukti nk men tuduh je...ko 2 yg bdoh,xsdar2 ske sgt kne tpu...bangang

Anonymous said...

Baik koarang pi jilat bontot beruk afrika, bodos!

Anonymous said...

1) Yang pasti... it was a deliberate action.

Bermakna ada satu pihak yang pakar yang telah merancang semua ni.

2) Yang pasti.... it went southward

(itu pun mengikut data yang dicerap oleh Inmarsat... adakah data tu telah dimanipulasi utk kelihatan begitu?
wallahu'allam sebab Malaysia tidak ada teknologi utk mengatakan sebaliknya dan tiada negara yang sudi dan benar-benar ikhlas utk membantu kita dalam hal ini)

bermakna mh370 telah menuju ke selatan lautan Hindi.

benarkah ia terhempas? kita tidak tahu.

benarkah semua terkorban? kita tidak tahu.

3) Yang pasti....penjahat tidak menyangka kita akan memohon kepada Allah...

Yang pasti....penjahat tidak tahu bahawa Allah Maha Berkuasa dan tiada yang dapat sembunyi apabila Allah mahu dedahkan.

teruskan berdoa!

itu senjata kita...orang mukmin.

Anonymous said...

OI anon 23.26, lu punya ekoq ni si RASIS PENJILAT BANGKAI DAPBABI aahh??

Jijik mulut lu yg. memang mcm. BANGKAI penuh ulat - lu manyak lahap..pp dan jilat..tt itu BABI punya KANGKANG aaahh?! Atau lu mabuk minum itu KENCING BABI aahhh?! Dan DAPBANGKAIBABI akan MAMPUSS di Tanah Melayu ini!

Anonymous said...

Nampaknya makin ramai si ekoq-ekoq PENGGANASBANGKAIBABI Red Bean yg. ditaja puak SYAITAN Barat-Zionis dan DAPBANGKAIBABI, termasuk MENYAMAQ guna nama Melayu/Islam & bahasa Islam (sebut Kalimah ALLAH, tapi tanpa SWT cthnya), sedg. MENGAMOK mcm. ANJING KURAP GILA, nak menghalang sebarang maklumat BENAR tersebar!

Lepas tu puak SYAITAN ni siap nak MENGKAPIRkan umat Islam pula!

PI MAMPOS lu punya ekoq-ekoq kat BLOGDAPBANGKAIBERULAT yg. BODOH mcm. KERBAU!

Anonymous said...

"all pilots were trained to react well during emergency".
however, ability to comply efficiently in actual event is another thing bro. critical decision making = crucials. a good pilot will nvr opt to ditch an a/c into ocean unless ultimately out of hand. one would rather crash d a/c on land. bcoz survival rate on land way better than sea.

anyw, bro cpt benar menuduh zaharie & terlalu sgt mendengar cerita org yg x asas pasal zaharie kot?
anyw, bro mesti terus percaya klu sy ckp that ur mom cheated on ur dad, hence she got u & stupidity? no?

Anonymous said...

Astaghfirullah hal azim..kau sendiri xdpt nk tunjukkan bukti dia meliwat tetiba kau menyokong buta skrg kau plak jadi lenabur brita yg xberbukti tu? Kau dah termasuk golongan yg menabur fitnah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

REJIMEN PEJUANG MAYA DIRAJA

Popular Posts

Followers

Blog Archive