Tuesday, 25 December 2012

PANASS !! ZIZAN PUN KENA LIWAT DENGAN BELOGER PAKATAN !!Heboh semalaya apabila blog pembangkang yang ketandusan modal cuba memutarbelit kehadiran Zizan pada demonstrasi yang dibuat oleh penunggang motorsikal berkuasa tinggi di hadapan Sri Pentas pada ahad yang lalu..

Rupa rupanya Zizan bukan hadir bagi sokongan pun kat kumpulan ni, cuma dia terpaksa keluar dari kereta yang sangkut ditengah tengah demonstrasi tu saja, sebab dah lambat untuk ke program Melodi yang tengah live waktu tu..

Jadi nak tak nak kenalah keluar dari kereta jalan kaki masuk dalam studio..Lepas tu bila geng geng ni dah nampak, apa lagi, depa serbu si Zizan..Dalam duk kalut nak masuk studio geng geng ni bagi kertas tulis boikot AES suruh pegang nak ambil gambaq..

Padahal Zizan tak perasan pun apa yang ditulis kat kertas tu..

Kat bawah ni penjelasan Zizan yang aku ambil dari Ekeleh.comPLEASE SHARE: TUDUHAN BUAT ARTIS DAN PELAWAK POPULAR ZIZAN RAZAK ADALAH FITNAH DAN DISALAH ERTI.

Zizan baru menjelaskan kepada saya sebentar tadi dan meminta bantuan agar kes beliau difitnah memegang kertas AES itu kerana selepas beliau mahu masuk ke Seri Pentas Tv3 untuk mengacara racangan siaran langsung MELODI dan beliau telah lambat kerana di Demonstrasi oleh orang yang merusuh kerana Mazidul Akmal dari 999 memfitnah penunggang motor berkuasa tinggi.

Zizan keluar dari kereta dan mahu masuk ke studio kerana kereta beliau tersangkut di tengah-tengah demonstrasi depan itu dan tidak mahu kelewatan.

Sebagai seorang artis paling popular beliau di datangi dan diserbu oleh ahli demonstrasi yang mengenali beliau dan juga orang berebut untuk bergambar oleh orang yg membuat demotrasi dan tangan Zizan ketika dilihat dalam gambar amat banyak sekali barang dan ketika itu seorang ahli demontrasi itu telah memberi kertas yg Zizan tidak perasan apa itu dan terus mengangkat tangan dan masuk ke Studio tanpa mengetahui apa yg tertulis.

*dalam kenyataan bloger2 pembangkang mengatakan selepas melodi 1.45ptg dan itu adalah fitnah dan kejadian terjadi sebelum mahu mengacara Melodi.

*Mengangkat kertas boikot AES itu adalah tidak benar kerana beliau hanya melambai tangan kerana mahu cepat ke studio dan Zizan tidak mempunyai pegawai keselamatan.

Zizan meminta supaya pihak kerajaan mahupun rakyat tidak memanipulasi gambar itu dan memintanya menyokong dan menganggap ini satu kejadian yang tidak diketahuinya dan kerana populariti beliau telah disalah guna.

MTK
JADI MANGSA KEADAAN

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

REJIMEN PEJUANG MAYA DIRAJA

Popular Posts

Followers

Blog Archive