Wednesday, 1 May 2013

JOM KITA DEDAH PEMBOHONGAN PENCACAI PAKATAN YANG DIKETUAI NUAR BERAHIM AL JUBURI !!Pertama sekali isu dakwat kekal boleh cuci dan menyalahkan pihak SPR dari segala aspek ditimbulkan, aku memang dah boleh agak ini mesti ada kaitan dengan tersebarnya surat arahan dari PKR supaya timbulkan kekecohan pada hari mengundi dan terus menyerang SPR..
Kalau kita lihat apa yang berlaku sekarang memang terbukti, puak pencacai ini sengaja mereka cipta apa saja isu termasuk dakwat kekal boleh dicuci dengan Hand Sanitizer..Betul ke dakwaan seorang brader berpakaian askar untuk pergi berperang ini bahawa dakwat kekal ditangannya boleh hilang selepas dicuci dengan sabun?
Video dibawah ini ada jawapannya.
Setelah melihat video ini memang sah, segala tuduhan bahawa dakwat kekal ini boleh dicuci adalah fitnah semata mata.. Kalau betul dakwat kekal ini boleh dicuci kenapa semua anggota yang terlibat dalam proses undi awal semalam tidak membuat laporan?

Kenapa hanya si Tian Chuak seorang? Adakah Tian Chuak tersenarai sebagai pengundi awal? Hanya yang BODOH akan percaya dengan tipu helah pembangkang ini..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

REJIMEN PEJUANG MAYA DIRAJA

Popular Posts

Followers

Blog Archive