Monday, 29 April 2013

TUDIAA !! MACAM MANA LA PKR BOLEH AMBIK SI PERASUAH NI JADI PAKAR STRATEGI ??


Kantoi habis !! Kesian aku tengok si Rafizi bin Otak Lembu ni, apa saja fitnah yang direka olehnya cukup mudah dipatahkan..Bukan takat sekali, bahkan beratus kali dia kena.. Baru ni pulak kes saman AES, si lembu ni tuduh Datin Seri Rosmah tak bayar saman AES.. Siap dedah dengan kereta, gambar segala bagai..

Memang betul pun kereta WAJA Datin Seri Rosmah kena saman AES 2 kali.. berapa?? 2 kali saja, yang satu tu kena bulan januari, dan satu lagi bulan Mac kedua dua saman tu tahun 2013..Tu pun rafizi siap buat PC segala bagai semata mata nak burukkan DS Rosmah dan DS Najib.

Tapi si lembu ni lupa, sekarang ni zaman it, semuanya di hujung jari saja..Blogger Pro BN pula dedahkan yang si lembu ni pula ada 3 saman AES dan 9 saman trafik.. So agak agak hangpa la kan, Bodoh tak si lembu yang dilantik sebagai pengarah strategi Pkr ni??Dengan blogger pun tak lepas, tu pun jangan, belagak bagai nak gila si lembu ni..Lepas tu 2, 3 hari lepas, tersebar pula transkrip perbualan emel di antara Rafizi Ramli dengan blogger pembangkang yang kini diburu polis kerana memfitnah SPR.. Menurut apa yang didedahkan oleh blogger Double Y ..

Kiriman emel blogger Milo Suam kepada Rafizi Ramli yang yang dikirimkan 27 Januari 2012 adalah mengenai pembelian dokumen daripada seorang kakitangan Hotel Shang Ri La berhubung majlis pertunangan anak PM yang berlangsung di hotel tersebut.

Teliti transkrip perbualan di antara Rafizi Ramli dan blogger MiloSuam :
Jelas terbukti bahawa Rafizi Ramli membeli dokumen yang didakwa penyelewengan PM daripada seorang kakitangan hotel dengan nilai RM5000 di mana blogger kaki kelentong MiloSuam bertindak sebagai perantara.

Kos pertunangan anak PM ditanggung sendiri oleh PM tetapi ia dialamatkan ke Pejabat Perdana Menteri [sini]

Ini adalah sebahagian transkrip emel, banyak lagi akan terbongkar menjelang 5 Mei nanti...

Jeng...jeng...jeng!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

REJIMEN PEJUANG MAYA DIRAJA

Popular Posts

Followers

Blog Archive